Pabucu dama atıldı!

SİYASET 12.03.2020 - 11:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Pabucu dama atıldı!

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra gelen tepkilere rağmen dün AKP’ye geçen Tuba Vural Çokal yeni partisinde kartlar yeniden karıldı. Partinin kadın olarak vitrini olan eski milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç’in pabucu dama atıldı.

haberimizvar.net-İYİ Parti’den AKP’ye geçmesi nedeniyle kamuoyunda gündem olan Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’la ilgili sular durulmuyor. Çokal’ın AKP’ye geçmesiyle birlikte Antalya İl Teşkilatı’nda kartlar yeniden karılmaya başladı. Milletvekili Sena Nur Çelik’in kent siyasetinde kendini göstermemesi, 3 dönem milletvekilliği yapan, şu an MKYK Üyesi olan ve teşkilatlarda etkinliği bulunan AKP Antalya’da kadın vitrini Gökçen Özdoğan Enç’in Varol’un partiye geçişiyle pabucu dama atıldı. ÇOKAL ANTALYA’DA ETKİLİ OLACAK Son yerel seçimlerde Muratpaşa Belediye Başkan adaylığını kaybeden Enç’in, Çokal’ın AKP’ye geçmesiyle ilgili olarak ne refleks göstereceği merak konusu oldu. Çokal’ın özellikle Antalya yerel siyasetinde etkili olması, kongre sürecini yaşayan AKP’de teşkilatlar bazında çalışma yapması için düğmeye basıldığı gelen bilgiler arasında yerini aldı.  
İYİ Parti’den istifa ettikten sonra gelen tepkilere rağmen dün AKP’ye geçen Tuba Vural Çokal yeni partisinde kartlar yeniden karıldı. Partinin kadın olarak vitrini olan eski milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç’in pabucu dama atıldı.

haberimizvar.net-İYİ Parti’den AKP’ye geçmesi nedeniyle kamuoyunda gündem olan Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’la ilgili sular durulmuyor. Çokal’ın AKP’ye geçmesiyle birlikte Antalya İl Teşkilatı’nda kartlar yeniden karılmaya başladı. Milletvekili Sena Nur Çelik’in kent siyasetinde kendini göstermemesi, 3 dönem milletvekilliği yapan, şu an MKYK Üyesi olan ve teşkilatlarda etkinliği bulunan AKP Antalya’da kadın vitrini Gökçen Özdoğan Enç’in Varol’un partiye geçişiyle pabucu dama atıldı.

ÇOKAL ANTALYA’DA ETKİLİ OLACAK

Son yerel seçimlerde Muratpaşa Belediye Başkan adaylığını kaybeden Enç’in, Çokal’ın AKP’ye geçmesiyle ilgili olarak ne refleks göstereceği merak konusu oldu. Çokal’ın özellikle Antalya yerel siyasetinde etkili olması, kongre sürecini yaşayan AKP’de teşkilatlar bazında çalışma yapması için düğmeye basıldığı gelen bilgiler arasında yerini aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.