Palm Clinic açıldı

YAŞAM 22.01.2023 - 13:06, Güncelleme: 22.01.2023 - 13:06
 

Palm Clinic açıldı

Son teknoloji cihazları ve medikal estetik alanında deneyimli uzman ekibiyle kısa bir süre önce faaliyete başlayan Palm Clinic’in resmi açılışı yapıldı. ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla yola çıkan merkez, turizm kentinde önemli bir boşluğu dolduracak.

haberimizvar.net- Antalya’nın tanınmış siyasetçilerinden olan ve bir süre önce aktif siyaset hayatını noktalayan Dr. Mustafa Reşat Oktay’ın sahibi olduğu Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Son teknoloji cihazları ve medikal estetik alanında 10 yılın üzerinde deneyime sahip uzman ekibiyle hizmet verecek olan merkezin açılışına, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iş insanı Mustafa Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyeleri Yaşar Tabur, Recep Tokgöz, Sıtkı Soydal ve Zeki Çivik başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Merkezin açılış kurdelasını Mustafa Yılmaz, Yaşar Tabur ve Dr. Reşat Oktay’la birlikte kesen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, turizmin başkenti Antalya’nın her şeyin iyisine layık bir kent olduğuna vurgu yaptı. Dr. Mustafa Reşat Oktay’la çok uzun yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu belirten Tütüncü, “Antalya’da siyaseten yaptıklarıyla iz bırakmış bir isim. Şimdi asli mesleğiyle bir başka iz bırakacak adımlar atıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Merkez son derece modern ve güzel. Antalya’da önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum” dedi.   10.47 MİLYAR DOLARLIK SEKTÖR Yapılan açılışın ardından davetlilere merkezi gezdiren ve klinikte verilecek hizmetler hakkında bilgi veren Dr. Mustafa Reşat Oktay ise dünyada yaklaşık 10.47 milyar dolarlık bir market değerine ulaşan medikal estetiğin ülkemizde ise 100 milyon dolarlık bir hacme ulaştığına dikkat çekti. Oktay, “Talebin giderek arttığı bu pazarda rekabet de doğru orantılı olarak artarken, hekim ve sağlık profesyonellerinin önderliğinde çalışan klinikler güvenilirlik ve sonuçlar açısından rekabet avantajını elinde tutuyor. Biz de kliniğimizde doktor gözetiminde, alanında 10 yıllık deneyime sahip uzman ekibimizle, en son teknoloji cihazlarımızla ve tabi maksimum ilgimizle Antalyalılara ve kentimize gelen misafirlerimize mükemmel sonuçlar vadediyoruz. Sloganımız, ‘Güzellik İlgi İster.’ Bu slogan doğrultusunda danışanlarımızla hep sıcak kalacak bir ilişki amaçlıyoruz” diye konuştu. LAZER EPİLASYONDA İLK VE TEK Klinikte kullanılan cihazlar hakkında da bilgi veren Dr. Oktay, “Lazer epilasyon cihazı 4 farklı dalga boyunda sarı tüyleri okuyan bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji Türkiye'de yer alan klinikler arasında ilk defa merkezimizde kullanılıyor ve ilk seansta yüzde 60'lık bir başarı sunuyor. Palm Clinic'te ayrıca akupunktur, mezoterapi, ozon terapisi, glutatyon gibi geleneksel tıp alanlarının yanı sıra botoks, dolgu, mezoterapi, Hi-Fu, cilt bakımı gibi güzellik ve estetik alanında uygulamalarımız da mevcut” dedi. Açılışta, klinik çalışanlarından aynı zamanda ressam olan uzman hemşire Aynur Yücetürk, 2013 yılında yaptığı sulu boya bir tabloyu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hediye etti.          
Son teknoloji cihazları ve medikal estetik alanında deneyimli uzman ekibiyle kısa bir süre önce faaliyete başlayan Palm Clinic’in resmi açılışı yapıldı. ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla yola çıkan merkez, turizm kentinde önemli bir boşluğu dolduracak.

haberimizvar.net- Antalya’nın tanınmış siyasetçilerinden olan ve bir süre önce aktif siyaset hayatını noktalayan Dr. Mustafa Reşat Oktay’ın sahibi olduğu Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Son teknoloji cihazları ve medikal estetik alanında 10 yılın üzerinde deneyime sahip uzman ekibiyle hizmet verecek olan merkezin açılışına, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iş insanı Mustafa Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyeleri Yaşar Tabur, Recep Tokgöz, Sıtkı Soydal ve Zeki Çivik başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Merkezin açılış kurdelasını Mustafa Yılmaz, Yaşar Tabur ve Dr. Reşat Oktay’la birlikte kesen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, turizmin başkenti Antalya’nın her şeyin iyisine layık bir kent olduğuna vurgu yaptı. Dr. Mustafa Reşat Oktay’la çok uzun yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu belirten Tütüncü, “Antalya’da siyaseten yaptıklarıyla iz bırakmış bir isim. Şimdi asli mesleğiyle bir başka iz bırakacak adımlar atıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Merkez son derece modern ve güzel. Antalya’da önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum” dedi.  

10.47 MİLYAR DOLARLIK SEKTÖR

Yapılan açılışın ardından davetlilere merkezi gezdiren ve klinikte verilecek hizmetler hakkında bilgi veren Dr. Mustafa Reşat Oktay ise dünyada yaklaşık 10.47 milyar dolarlık bir market değerine ulaşan medikal estetiğin ülkemizde ise 100 milyon dolarlık bir hacme ulaştığına dikkat çekti. Oktay, “Talebin giderek arttığı bu pazarda rekabet de doğru orantılı olarak artarken, hekim ve sağlık profesyonellerinin önderliğinde çalışan klinikler güvenilirlik ve sonuçlar açısından rekabet avantajını elinde tutuyor. Biz de kliniğimizde doktor gözetiminde, alanında 10 yıllık deneyime sahip uzman ekibimizle, en son teknoloji cihazlarımızla ve tabi maksimum ilgimizle Antalyalılara ve kentimize gelen misafirlerimize mükemmel sonuçlar vadediyoruz. Sloganımız, ‘Güzellik İlgi İster.’ Bu slogan doğrultusunda danışanlarımızla hep sıcak kalacak bir ilişki amaçlıyoruz” diye konuştu.

LAZER EPİLASYONDA İLK VE TEK

Klinikte kullanılan cihazlar hakkında da bilgi veren Dr. Oktay, “Lazer epilasyon cihazı 4 farklı dalga boyunda sarı tüyleri okuyan bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji Türkiye'de yer alan klinikler arasında ilk defa merkezimizde kullanılıyor ve ilk seansta yüzde 60'lık bir başarı sunuyor. Palm Clinic'te ayrıca akupunktur, mezoterapi, ozon terapisi, glutatyon gibi geleneksel tıp alanlarının yanı sıra botoks, dolgu, mezoterapi, Hi-Fu, cilt bakımı gibi güzellik ve estetik alanında uygulamalarımız da mevcut” dedi. Açılışta, klinik çalışanlarından aynı zamanda ressam olan uzman hemşire Aynur Yücetürk, 2013 yılında yaptığı sulu boya bir tabloyu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hediye etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.