PALM CLİNİC’te katmerli indirim

SAĞLIK 01.02.2023 - 12:38, Güncelleme: 01.02.2023 - 12:41
 

PALM CLİNİC’te katmerli indirim

Konyaaltı Caddesi’nde hizmete giren Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, tam vücut lazer epilasyonda yüzde 50’ye varan bir indirim kampanyasına start verdi. Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında ayrıca her danışana Yüz Radyofrekans da hediye.

haberimizvar.net- Antalya’da kısa bir süre önce hizmete giren ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, son teknoloji cihazları, modern ortamı ve güleryüzlü personeliyle farkını kısa sürede ortaya koydu. ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla yola çıkan Palm Clinic, danışanlarına ev ortamı sunarken, bir yandan da başlattığı kampanyalarla cazibesini artırıyor. BU KAMPANYA KAÇMAZ Bu kampanyalardan biri de Lazer Epilasyon’da başlatılan ve yüzde 50’ye yaklaşan indirim. Merkezde, Dünya’da ilk defa 4 lazer dalga boyuyla aynı anda epilasyon yapma özelliğine ve yüzde 90’lara varan başarı oranına sahip Adela Ice Quad cihazıyla tüm vücut epilasyonu (4+2 seans) 7 bin 900 TL yerine 4 bin 900 TL’ye sunuluyor.  Üstelik uygulama yaptıran her danışana Yüz Radyofrekans da hediye ediliyor. ADELA ICE QUAD Türkiye’de ilk ve tek Adela Ice Quad Teknolojisine sahip lazer epilasyon cihazı Palm Clinic’te! Adela Ice Quad, Dünyada ilk defa 4 lazer dalga boyuyla aynı anda epilasyon yapma özelliğine sahip olan ve -16 dereceye kadar soğuyan ilk cihazdır. En zor ve en açık renkli kıllarda bile çok etkili ve rakipsizdir. Uzun lazer atış süresi sayesinde kıl folikülünün yeterince ısınmasını sağlayarak kalıcı epilasyonda başarı oranını %90’lara çıkarır.    
Konyaaltı Caddesi’nde hizmete giren Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, tam vücut lazer epilasyonda yüzde 50’ye varan bir indirim kampanyasına start verdi. Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında ayrıca her danışana Yüz Radyofrekans da hediye.

haberimizvar.net- Antalya’da kısa bir süre önce hizmete giren ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, son teknoloji cihazları, modern ortamı ve güleryüzlü personeliyle farkını kısa sürede ortaya koydu. ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla yola çıkan Palm Clinic, danışanlarına ev ortamı sunarken, bir yandan da başlattığı kampanyalarla cazibesini artırıyor.

BU KAMPANYA KAÇMAZ

Bu kampanyalardan biri de Lazer Epilasyon’da başlatılan ve yüzde 50’ye yaklaşan indirim. Merkezde, Dünya’da ilk defa 4 lazer dalga boyuyla aynı anda epilasyon yapma özelliğine ve yüzde 90’lara varan başarı oranına sahip Adela Ice Quad cihazıyla tüm vücut epilasyonu (4+2 seans) 7 bin 900 TL yerine 4 bin 900 TL’ye sunuluyor.  Üstelik uygulama yaptıran her danışana Yüz Radyofrekans da hediye ediliyor.

ADELA ICE QUAD

Türkiye’de ilk ve tek Adela Ice Quad Teknolojisine sahip lazer epilasyon cihazı Palm Clinic’te! Adela Ice Quad, Dünyada ilk defa 4 lazer dalga boyuyla aynı anda epilasyon yapma özelliğine sahip olan ve -16 dereceye kadar soğuyan ilk cihazdır. En zor ve en açık renkli kıllarda bile çok etkili ve rakipsizdir. Uzun lazer atış süresi sayesinde kıl folikülünün yeterince ısınmasını sağlayarak kalıcı epilasyonda başarı oranını %90’lara çıkarır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.