Palm Clinic’te ‘özel’ sizsiniz

YAŞAM 10.01.2023 - 00:33, Güncelleme: 10.01.2023 - 00:36
 

Palm Clinic’te ‘özel’ sizsiniz

Antalya’da kısa süre önce faaliyetine başlayan Palm Clinic’te, epilasyon uygulamalarında kadın öğretmen, öğretim görevlisi ve üniversite öğrencilerine yüzde 10, engellilere ise yüzde 20 indirim kampanyası başlatıldı.

haberimizvar.net- Antalya’nın gözde semtlerinden Konyaaltı Caddesi’nde ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla kısa bir süre önce faaliyete başlayan Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi’nde, epilasyon uygulamalarında özel bir indirim kampanyasına start verildi. Dr. Mustafa Reşat Oktay’ın sahibi olduğu Palm Clinic’te 2023 yılı boyunca kadın öğretmen, öğretim görevlisi ve üniversite öğrencilerine yüzde 10, engelli kadınlara ise yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca bu indirimden faydalanarak 4+2 seans uygulama alanlara ayda bir kez klasik cilt bakımı yüzde 50 indirimli olacak. AİLE ARASI KUTLAMA Öte yandan resmi açılışı 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Palm Clinik Medikal Estetik Merkezi’nde önceki gün aile arasında özel bir kutlama gerçekleştirildi. Merkezin sahibi Dr. Mustafa Reşat Oktay ile eşi Meral Oktay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kutlamaya, Dr. Oktay’ın annesi Servet Oktay, babası Kemal Oktay, kardeşi Hayriye Uğur ile yakın aile dostları ve klinik personeli katıldı.   Kuruluş pastasının kesildiği kutlamada ayrıca, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan mini çekilişle 6 kişiye dolgu, 6 kişiye cilt bakımı, 2 kişiye de tam vücut epilasyon hediye edildi.   
Antalya’da kısa süre önce faaliyetine başlayan Palm Clinic’te, epilasyon uygulamalarında kadın öğretmen, öğretim görevlisi ve üniversite öğrencilerine yüzde 10, engellilere ise yüzde 20 indirim kampanyası başlatıldı.

haberimizvar.net- Antalya’nın gözde semtlerinden Konyaaltı Caddesi’nde ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla kısa bir süre önce faaliyete başlayan Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi’nde, epilasyon uygulamalarında özel bir indirim kampanyasına start verildi. Dr. Mustafa Reşat Oktay’ın sahibi olduğu Palm Clinic’te 2023 yılı boyunca kadın öğretmen, öğretim görevlisi ve üniversite öğrencilerine yüzde 10, engelli kadınlara ise yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca bu indirimden faydalanarak 4+2 seans uygulama alanlara ayda bir kez klasik cilt bakımı yüzde 50 indirimli olacak.

AİLE ARASI KUTLAMA

Öte yandan resmi açılışı 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Palm Clinik Medikal Estetik Merkezi’nde önceki gün aile arasında özel bir kutlama gerçekleştirildi. Merkezin sahibi Dr. Mustafa Reşat Oktay ile eşi Meral Oktay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kutlamaya, Dr. Oktay’ın annesi Servet Oktay, babası Kemal Oktay, kardeşi Hayriye Uğur ile yakın aile dostları ve klinik personeli katıldı.   Kuruluş pastasının kesildiği kutlamada ayrıca, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan mini çekilişle 6 kişiye dolgu, 6 kişiye cilt bakımı, 2 kişiye de tam vücut epilasyon hediye edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.