'Pamdemıc' seyirciyle buluştu

GÜNDEM 26.11.2021 - 16:11, Güncelleme: 26.11.2021 - 16:11
 

'Pamdemıc' seyirciyle buluştu

Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), koronavirüs salgınının başlangıcından bugüne kadar geçirilen zaman diliminin sanatsal bir yapıya dönüştürüldüğü, dünyada da bir ilk olma özelliğini taşıyan 'Pandemıc' adlı bale eserini bir kez daha seyircisiyle buluşturdu.

haberimizvar.net- Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve yaşanılan zorlu sürecin kahramanları olan sağlık görevlilerine ithaf edilen 'Pandemıc' balesinde Antalya DOB'un bale sanatçıları Laroslava Volkova, Tolga Burçak, Müge Öğüt, Yağızhan Danış, Derya Tokgöz, Volkan Altunel, Milina Fidan, Burak Özbek, Seda Manaz, Umut Çaltekin, İlayda Binzet, Artur Ivanov sahne aldı.   Şef Zdravko Georgiev Lazarov'un yönettiği orkestra eşliğinde sahnelenen 'Pandemıc'ın libretto ve koreografisini Armağan Davran ile Volkan Ersoy hazırladı. İçinde tiyatral anlatımında yer aldığı eserin anlatım görevini Emre Aykut üstlendi, müziklerini ise J.S. Bach, A. Vivaldi - F. Handel birlikte hazırladı. Dekor ve kostüm tasarımına Çağda Çitkaya, ışık tasarımına da Mustafa Eski imza attı.   İzleyici, dijital efekt ve özel tasarlanmış video görüntüleriyle de desteklenen 'Pandemıc', balesini keyifle seyrederek bale özlemlerini giderdi. Sanatseverler, emeği geçenleri alkış yağmuruna tuttu.   'Pandemıc' balesi, kaçıranlar için 4 Aralık Cumartesi günü gündüz saat 15.00'de de sahnelenecek.
Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), koronavirüs salgınının başlangıcından bugüne kadar geçirilen zaman diliminin sanatsal bir yapıya dönüştürüldüğü, dünyada da bir ilk olma özelliğini taşıyan 'Pandemıc' adlı bale eserini bir kez daha seyircisiyle buluşturdu.

haberimizvar.net- Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve yaşanılan zorlu sürecin kahramanları olan sağlık görevlilerine ithaf edilen 'Pandemıc' balesinde Antalya DOB'un bale sanatçıları Laroslava Volkova, Tolga Burçak, Müge Öğüt, Yağızhan Danış, Derya Tokgöz, Volkan Altunel, Milina Fidan, Burak Özbek, Seda Manaz, Umut Çaltekin, İlayda Binzet, Artur Ivanov sahne aldı.

 

Şef Zdravko Georgiev Lazarov'un yönettiği orkestra eşliğinde sahnelenen 'Pandemıc'ın libretto ve koreografisini Armağan Davran ile Volkan Ersoy hazırladı. İçinde tiyatral anlatımında yer aldığı eserin anlatım görevini Emre Aykut üstlendi, müziklerini ise J.S. Bach, A. Vivaldi - F. Handel birlikte hazırladı. Dekor ve kostüm tasarımına Çağda Çitkaya, ışık tasarımına da Mustafa Eski imza attı.

 

İzleyici, dijital efekt ve özel tasarlanmış video görüntüleriyle de desteklenen 'Pandemıc', balesini keyifle seyrederek bale özlemlerini giderdi. Sanatseverler, emeği geçenleri alkış yağmuruna tuttu.

 

'Pandemıc' balesi, kaçıranlar için 4 Aralık Cumartesi günü gündüz saat 15.00'de de sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.