Pandemi Akademi belgeseline birincilik ödülü

SAĞLIK 15.12.2022 - 15:26, Güncelleme: 15.12.2022 - 15:26
 

Pandemi Akademi belgeseline birincilik ödülü

Akdeniz Üniversitesi’nde çekilen Pandemi Akademi belgeseli, 19. Çevre Film Festivali Belgesel Dalında birincilik ödülünü kazandı.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi’nde çekilen Pandemi Akademi belgeseli, 19. Çevre Film Festivali Belgesel Dalında birincilik ödülünü kazandı. Yönetmenliğini Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Gökhan Evecen'in, danışmanlığını Prof. Dr. Emine Uçar İlbuğa'nın yaptığı belgesel, üniversitelerin pandeminin etkisinde eğitime devam ettiği süreçte Akdeniz Üniversitesi’nde ve çevrim içi ortamda çekildi. Belgeselde Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyelerinin de görüşlerine yer verildi. ALANINDA İLK BELGESEL FİLM Öğr. Gör. Gökhan Evecen “Pandemi Akademi belgeseli, alanında ilk belgesel film olma özelliğini taşımakta ve pandeminin eğitim sürecine etkisini öğrenciler ile akademisyenlerin kişisel deneyimleri üzerinden bellek bağlamında tartışmaktadır. Ulusal ve uluslararası 35 festivalin resmi seçkisine giren ve 10 ödül kazanan film son olarak İstanbul'da düzenlenen 19. Çevre Film Festivalinde belgesel dalında birincilik ödülünü kazandı.” dedi.
Akdeniz Üniversitesi’nde çekilen Pandemi Akademi belgeseli, 19. Çevre Film Festivali Belgesel Dalında birincilik ödülünü kazandı.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi’nde çekilen Pandemi Akademi belgeseli, 19. Çevre Film Festivali Belgesel Dalında birincilik ödülünü kazandı. Yönetmenliğini Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Gökhan Evecen'in, danışmanlığını Prof. Dr. Emine Uçar İlbuğa'nın yaptığı belgesel, üniversitelerin pandeminin etkisinde eğitime devam ettiği süreçte Akdeniz Üniversitesi’nde ve çevrim içi ortamda çekildi. Belgeselde Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyelerinin de görüşlerine yer verildi.

ALANINDA İLK BELGESEL FİLM

Öğr. Gör. Gökhan Evecen “Pandemi Akademi belgeseli, alanında ilk belgesel film olma özelliğini taşımakta ve pandeminin eğitim sürecine etkisini öğrenciler ile akademisyenlerin kişisel deneyimleri üzerinden bellek bağlamında tartışmaktadır. Ulusal ve uluslararası 35 festivalin resmi seçkisine giren ve 10 ödül kazanan film son olarak İstanbul'da düzenlenen 19. Çevre Film Festivalinde belgesel dalında birincilik ödülünü kazandı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.