Param olsa ben de ihaleye girerdim

GÜNDEM 15.03.2020 - 13:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Param olsa ben de ihaleye girerdim

TOKİ’nin Finike’de arsa satışıyla ilgili olarak haberimizvar.net'e açıklama yapan AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Satışı yapılan arsa dar gelirliler için yapılacak konutların arsası değil. Milletvekili olmasam, param olsa ben de ihaleye girerdim. Satışı yapılan arsaya AVM ya da otel yapılması durumda herkesten önce ben karşı çıkarım. “ dedi.

www.haberimizvar.net’in ‘Dar gelirli konut arsası zengine taksitle satıldı’ haberinin ardından AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu, haberimizvar.net'e açıklama  yaptı. Söz konusu arsanın Finike’nin en güzel yerlerinden biri olduğunu kaydeden Milletvekili Uslu, “Arsaların tek tek satışıyla ilgili olarak TOKİ’ye görüşümü ilettim. Çünkü ilçede parsel bazında konut yapanların kimi betonarme, kimi tuğla kullanıyor. Bu durum ilçenin silueti bozuyor. En doğru olanın parselleri tek tek değil, blok halinde satışı durumunda tek proje ile görsellik anlamında önemine değindim. “ dedi. ORASI NİTELİKLİ KONUT ARSASI Söz konusu 89 parselin nitelikli arsa olduğunu, sadece villa inşa edilebileceğini ifade eden Milletvekili Uslu, şöyle konuştu: “Finike’de TOKİ’in dar gelirlilere konut yapması için ayrı arsası var. Satışı yapılan parsellerde villa inşaatı olacak. Finike’de iş inşalarının bu arsaları alması beni memnun etti. Satış ihalesine 5 kişi daha girdi. 21 milyon TL’ye arsa satışı ihaleye çıktı, 24 milyon TL’ye satış oldu. ONLARIN KİMSEYE İHTİYACI YOK Arsaları alan DYP Antalya eski Milletvekili Mehmet Baysarı ile Kumluca Ticaret Odası Murat Günay’ın bu ihaleye girmeleri için kimseye ihtiyacı yok. Beni bile ortak kabul etmezler. Milletvekili olmasaydım ben de bu ihaleye girerdim. TOKİ’nin arsaları kimseye peşkeş çekilmedi. Bu arsalara villa dışında hiçbir şey yapılmayacak. Satışı yapılan arsaya AVM ya da otel yapılması durumda herkesten önce ben karşı çıkarım.”      İLGİLİ HABER    
TOKİ’nin Finike’de arsa satışıyla ilgili olarak haberimizvar.net'e açıklama yapan AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Satışı yapılan arsa dar gelirliler için yapılacak konutların arsası değil. Milletvekili olmasam, param olsa ben de ihaleye girerdim. Satışı yapılan arsaya AVM ya da otel yapılması durumda herkesten önce ben karşı çıkarım. “ dedi.

www.haberimizvar.net’in ‘Dar gelirli konut arsası zengine taksitle satıldı’ haberinin ardından AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu, haberimizvar.net'e açıklama  yaptı. Söz konusu arsanın Finike’nin en güzel yerlerinden biri olduğunu kaydeden Milletvekili Uslu, “Arsaların tek tek satışıyla ilgili olarak TOKİ’ye görüşümü ilettim. Çünkü ilçede parsel bazında konut yapanların kimi betonarme, kimi tuğla kullanıyor. Bu durum ilçenin silueti bozuyor. En doğru olanın parselleri tek tek değil, blok halinde satışı durumunda tek proje ile görsellik anlamında önemine değindim. “ dedi.

ORASI NİTELİKLİ KONUT ARSASI

Söz konusu 89 parselin nitelikli arsa olduğunu, sadece villa inşa edilebileceğini ifade eden Milletvekili Uslu, şöyle konuştu: “Finike’de TOKİ’in dar gelirlilere konut yapması için ayrı arsası var. Satışı yapılan parsellerde villa inşaatı olacak. Finike’de iş inşalarının bu arsaları alması beni memnun etti. Satış ihalesine 5 kişi daha girdi. 21 milyon TL’ye arsa satışı ihaleye çıktı, 24 milyon TL’ye satış oldu.

ONLARIN KİMSEYE İHTİYACI YOK

Arsaları alan DYP Antalya eski Milletvekili Mehmet Baysarı ile Kumluca Ticaret Odası Murat Günay’ın bu ihaleye girmeleri için kimseye ihtiyacı yok. Beni bile ortak kabul etmezler. Milletvekili olmasaydım ben de bu ihaleye girerdim. TOKİ’nin arsaları kimseye peşkeş çekilmedi. Bu arsalara villa dışında hiçbir şey yapılmayacak. Satışı yapılan arsaya AVM ya da otel yapılması durumda herkesten önce ben karşı çıkarım.” 

 

 

İLGİLİ HABER

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.