“Parti ailemin dikkatine! İl başkan adayıyım”

SİYASET 30.09.2023 - 19:45, Güncelleme: 30.09.2023 - 19:47
 

“Parti ailemin dikkatine! İl başkan adayıyım”

Eski Milletvekili Nail Kamacı, sosyal medya hesabından ‘Basınımızın, kamuoyunun ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemin dikkatine’ diyerek CHP Antalya İl Başkan adayı olduğunu açıkladı. Kamacı, 5 Ekim Perşembe günü saat 12.00’de il binasında basın toplantısı düzenleyeceğini kaydetti.

haberimizvar.net-  8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek CHP Antalya İl Kongresi öncesi eski Milletvekili Nail Kamacı, sosyal medya hesabından il başkan adayı olduğunu açıkladı. Kamacı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Basınımızın, kamuoyunun ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemin dikkatine; Tarihi bir süreçte, 2024 yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala, Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyetleri’nin devamı olarak kurulmuş, asırlık çınarımız Cumhuriyet Halk Partimizin kongre-kurultay süreci devam etmektedir. Bu tarihi süreçte geçmişte kurucu Merkez İlçe Başkanı ve Milletvekili olarak görev yaptığım, her kademesinde hizmet ettiğim toparlayıcı, kucaklayıcı bir partili olarak sorumluluk almak, görev yapmak istiyorum. Bu amaçla partimizin Antalya’da ki yerel iktidarını korumak ve geliştirmek, parti içi birlik ve beraberliği tam manası ile sağlamak, Türkiye genelinde otoriter iktidara karşı verilen siyasi mücadeleye Antalya’dan en etkin katkıyı vermek, ekonomik krizin ve her türlü adaletsizliğin mağduru olan bütün vatandaşlarımızın sesi olmak üzere 8 Ekim tarihinde yapılacak Antalya İl Kongremizde Antalya il Başkanlığı’na adayım. Detaylı çalışma programımı 5 Ekim Perşembe günü saat 12:00 Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımızda yapacağım toplantıda açıklayacağım. Bütün halkımız, basın mensuplarımız ve partililerimiz davetlidir. Saygılarımla…”  
Eski Milletvekili Nail Kamacı, sosyal medya hesabından ‘Basınımızın, kamuoyunun ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemin dikkatine’ diyerek CHP Antalya İl Başkan adayı olduğunu açıkladı. Kamacı, 5 Ekim Perşembe günü saat 12.00’de il binasında basın toplantısı düzenleyeceğini kaydetti.

haberimizvar.net-  8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek CHP Antalya İl Kongresi öncesi eski Milletvekili Nail Kamacı, sosyal medya hesabından il başkan adayı olduğunu açıkladı. Kamacı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Basınımızın, kamuoyunun ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemin dikkatine;

Tarihi bir süreçte, 2024 yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala, Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyetleri’nin devamı olarak kurulmuş, asırlık çınarımız Cumhuriyet Halk Partimizin kongre-kurultay süreci devam etmektedir.

Bu tarihi süreçte geçmişte kurucu Merkez İlçe Başkanı ve Milletvekili olarak görev yaptığım, her kademesinde hizmet ettiğim toparlayıcı, kucaklayıcı bir partili olarak sorumluluk almak, görev yapmak istiyorum.

Bu amaçla partimizin Antalya’da ki yerel iktidarını korumak ve geliştirmek, parti içi birlik ve beraberliği tam manası ile sağlamak, Türkiye genelinde otoriter iktidara karşı verilen siyasi mücadeleye Antalya’dan en etkin katkıyı vermek, ekonomik krizin ve her türlü adaletsizliğin mağduru olan bütün vatandaşlarımızın sesi olmak üzere 8 Ekim tarihinde yapılacak Antalya İl Kongremizde Antalya il Başkanlığı’na adayım.

Detaylı çalışma programımı 5 Ekim Perşembe günü saat 12:00 Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımızda yapacağım toplantıda açıklayacağım. Bütün halkımız, basın mensuplarımız ve partililerimiz davetlidir. Saygılarımla…”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.