Parti rozetleri kadınlara

SİYASET 26.11.2023 - 11:11, Güncelleme: 26.11.2023 - 11:11
 

Parti rozetleri kadınlara

Ak Parti Manavgat ilçe teşkilatına katılan 40 yeni kadın üyeye düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Törende konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “Bugün milletvekili olarak TBMM’de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda partiye katılım töreni düzenlendi. Törene Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve yerel seçimler için belediye başkan adayı adayları ve partililer katıldı. Aralarında Memleket Partisi Manavgat İlçe Kadın Kolları eski başkanlarından Fahriye Avcı’nında olduğu 40 kadın Ak Parti’ye üye oldu. Kadının toplumdaki yeri ve statüsünün sürekli yükseldiğini anlatan milletvekili Çokal şu şekilde konuştu; “Bunu asıl yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Kadınlara tanıdığı haklarla onların toplumda hak ettiği yeri almasını sağladı. İşte başörtüsü konusunda yapılan devrim niteliğindeki çalışmalar sonucunda bugün milletvekili olarak TBMM’de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şu anda da aramızda kadınlarımız var, partimize katılmak isteyen, dünyasında yer alan ve söz sahibi olan kadınlarımız. Hoşgeldiniz diyorum.” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI Diğer taraftan Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’ye Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuran 9 kişi, partililere tanıtıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, “Genel Merkezimizi kimi aday gösterirse hem teşkilat olarak biz, hem de diğer aday adayları ve Cumhur İttifakı’nı oluşturan diğer partilerimizle birlikte adayımızı bütün gücümüzle destekleyeceğiz. Manavgat iktidarın gücüyle yeni yatırımlara kavuşacak” dedi. Toplantıda aday adayları da kendilerini tanıttı.
Ak Parti Manavgat ilçe teşkilatına katılan 40 yeni kadın üyeye düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Törende konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “Bugün milletvekili olarak TBMM’de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda partiye katılım töreni düzenlendi. Törene Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve yerel seçimler için belediye başkan adayı adayları ve partililer katıldı. Aralarında Memleket Partisi Manavgat İlçe Kadın Kolları eski başkanlarından Fahriye Avcı’nında olduğu 40 kadın Ak Parti’ye üye oldu.

Kadının toplumdaki yeri ve statüsünün sürekli yükseldiğini anlatan milletvekili Çokal şu şekilde konuştu;

“Bunu asıl yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Kadınlara tanıdığı haklarla onların toplumda hak ettiği yeri almasını sağladı. İşte başörtüsü konusunda yapılan devrim niteliğindeki çalışmalar sonucunda bugün milletvekili olarak TBMM’de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şu anda da aramızda kadınlarımız var, partimize katılmak isteyen, dünyasında yer alan ve söz sahibi olan kadınlarımız. Hoşgeldiniz diyorum.”

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Diğer taraftan Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’ye Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuran 9 kişi, partililere tanıtıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, “Genel Merkezimizi kimi aday gösterirse hem teşkilat olarak biz, hem de diğer aday adayları ve Cumhur İttifakı’nı oluşturan diğer partilerimizle birlikte adayımızı bütün gücümüzle destekleyeceğiz. Manavgat iktidarın gücüyle yeni yatırımlara kavuşacak” dedi. Toplantıda aday adayları da kendilerini tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.