‘Partimizin yıpratılmasına geçit vermeyiz!’

SİYASET 07.07.2023 - 17:48, Güncelleme: 07.07.2023 - 17:48
 

‘Partimizin yıpratılmasına geçit vermeyiz!’

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Partimiz ve teşkilatlarımız emin adımlarla yoluna devam etmektedir. ‘Partimizin yıpratılmasına geçit vermeyiz’” dedi.

haberimizvar.net- 14 Mayıs seçimlerinde sandıktan çıkan sonuçların kimseyi karamsarlığa itmemesi gerektiğinin altını kalın harflerle çizen İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, ‘İYİ’ler ve Cesurlar’ hareketinin emin adımlarla iktidar yürüyüşünü devam ettirdiğini vurguladı. Kamuoyuna yansıyan olumsuz haberlerin gerçeklerle bağdaşmadığına dikkat çeken Başkan Karacan, demokrasi ve adalet maskesi altına saklananların kişisel çıkarları uğruna partiyi yıpratmaktan kaçınmadıkları değerlendirmesinde bulundu. ‘ALGI OPERASYONU YAPILMAK İSTENİYOR’ Başkan Karacan, “Kuruluşumuzun 6’ıncı yıldönümünü kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde partimiz bazı şer odaklarının hedefi haline gelmiştir.  Atalarımız ‘Meyve veren ağaç taşlanır’ sözüyle aslında bu durumu gayet net bir şekilde özetlemişler. İYİ Parti kuruldu, her şey değişti! İlk olarak mevcut iktidar ve paydaşları partimizle uğraşmaya başladılar ki bugüne kadar attıkları tüm iftiralar ortaya çıkmış, Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener’in demokrasi ve adaletten yana olduğu tüm gerçekliğiyle ortaya çıkmıştır. Şimdi de Antalya Teşkilatı üzerinde mesnetsiz iddialarla algı operasyonu yapılmak isteniyor. Kusura bakmasınlar, İYİ Parti’nin yükselişinin önüne hiçbir kişisel çıkarın geçmesine izin vermeyiz” diye konuştu. “YIPRATMAK İSTEYENLER VAR” Karacan açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: “Antalya Teşkilatımız içinde de parti içi demokrasi ve adalet değerleri en üst seviyede işlerliğini sürdürmekte. ‘İYİ’ler ve Cesurlar’ hareketi kişisel hatalar, bireysel çıkarlar, ileriye dönük şahsi hedefler doğrultusunda yoluna devam etmedi ve bundan sonra da etmeyecek. Hatalar sonrası alınan kararlar, çıkarlar ve olası tehlikelere karşı alınan önlemler bazı şer odaklarının zoruna gidebilir ancak bu durumda demokrasi ve adalet maskesi altına saklanarak partimizin yıpratılmasına geçit vermeyiz. Kurultayımız ardından yeni bir döneme girdik ve hem yerel seçimler hem de genel seçimler noktasında çalışmalarımız devam etmekte. Demokrasi ve adalete gerçek anlamda inananlar hep birlikte kazanacaktır. Kişisel çıkarları ve hataları sonucu ‘İYİ’ler ailesini yıpratmak isteyenlerse tarihin karanlık sayfalarına gömülmeye mahkûmdur.”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Partimiz ve teşkilatlarımız emin adımlarla yoluna devam etmektedir. ‘Partimizin yıpratılmasına geçit vermeyiz’” dedi.

haberimizvar.net- 14 Mayıs seçimlerinde sandıktan çıkan sonuçların kimseyi karamsarlığa itmemesi gerektiğinin altını kalın harflerle çizen İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, ‘İYİ’ler ve Cesurlar’ hareketinin emin adımlarla iktidar yürüyüşünü devam ettirdiğini vurguladı. Kamuoyuna yansıyan olumsuz haberlerin gerçeklerle bağdaşmadığına dikkat çeken Başkan Karacan, demokrasi ve adalet maskesi altına saklananların kişisel çıkarları uğruna partiyi yıpratmaktan kaçınmadıkları değerlendirmesinde bulundu.

‘ALGI OPERASYONU YAPILMAK İSTENİYOR’

Başkan Karacan, “Kuruluşumuzun 6’ıncı yıldönümünü kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde partimiz bazı şer odaklarının hedefi haline gelmiştir.  Atalarımız ‘Meyve veren ağaç taşlanır’ sözüyle aslında bu durumu gayet net bir şekilde özetlemişler. İYİ Parti kuruldu, her şey değişti! İlk olarak mevcut iktidar ve paydaşları partimizle uğraşmaya başladılar ki bugüne kadar attıkları tüm iftiralar ortaya çıkmış, Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener’in demokrasi ve adaletten yana olduğu tüm gerçekliğiyle ortaya çıkmıştır. Şimdi de Antalya Teşkilatı üzerinde mesnetsiz iddialarla algı operasyonu yapılmak isteniyor. Kusura bakmasınlar, İYİ Parti’nin yükselişinin önüne hiçbir kişisel çıkarın geçmesine izin vermeyiz” diye konuştu.

“YIPRATMAK İSTEYENLER VAR”

Karacan açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: “ Antalya Teşkilatımız içinde de parti içi demokrasi ve adalet değerleri en üst seviyede işlerliğini sürdürmekte. ‘İYİ’ler ve Cesurlar’ hareketi kişisel hatalar, bireysel çıkarlar, ileriye dönük şahsi hedefler doğrultusunda yoluna devam etmedi ve bundan sonra da etmeyecek. Hatalar sonrası alınan kararlar, çıkarlar ve olası tehlikelere karşı alınan önlemler bazı şer odaklarının zoruna gidebilir ancak bu durumda demokrasi ve adalet maskesi altına saklanarak partimizin yıpratılmasına geçit vermeyiz. Kurultayımız ardından yeni bir döneme girdik ve hem yerel seçimler hem de genel seçimler noktasında çalışmalarımız devam etmekte. Demokrasi ve adalete gerçek anlamda inananlar hep birlikte kazanacaktır. Kişisel çıkarları ve hataları sonucu ‘İYİ’ler ailesini yıpratmak isteyenlerse tarihin karanlık sayfalarına gömülmeye mahkûmdur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.