Partisinden istifa edip bağımsız adaylığını ilan etti

SİYASET 19.01.2024 - 13:27, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:27
 

Partisinden istifa edip bağımsız adaylığını ilan etti

İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in teklifi üzerine Manavgat Belediye Başkan Adayı olan Sedat Manav, 3 aylık süreçte yaşanan olayların ardından yoluna bağımsız belediye başkan adayı olarak devam etme kararı aldı. Sedat Manav, " Biz bu yola herhangi bir siyasi partiye güvenerek çıkmadık" diye konuştu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in teklifi üzerine 3 ay önce İYİ Parti’den Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olan Sedat Manav, 3 aylık süreçte yaşanan olayların ardından yoluna bağımsız devam etme kararı aldı. Manav, “Biz bu yola herhangi bir siyasi partiye güvenerek çıkmadık” dedi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Manavgat Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan İş İnsanı Sedat Manav, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı, İlçe Yönetimi ve Antalya Milletvekilinden gelen teklif üzerine 3 ay önce seçimlere İYİ Parti çatısı altında girmeyi kabul etmiş, İYİ partiye üye olduktan sonra da aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. İYİ Parti’nin Manavgat'ta yerel seçimi kazanmak değil, birilerinin kişisel çıkar ve egoları uğruna hem Manavgat'ı, hem de kendisini harcamak istediğine dikkat çeken Manavgat Belediye Başkan Adayı Sedat Manav, yola çıktığı arkadaşlarıyla birlikte İYİ Parti’den istifa etti. “ADAYLIK AÇIKLANACAK DİYE OYALADILAR” Bunlardan birisinin de İYİ Parti İlçe Teşkilatı olduğunu belirten Manav, “Bundan yaklaşık 3 ay önce İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen arayarak "abi beni genel merkezden aradılar, adayımızı getirin dediler. Ben, Antalya Milletvekili Aykut Kaya ve Aydın Barut birlikte oturup görüştük, seninle bu seçimi alabileceğimiz düşündük. Abi küçük partilerden aday olma, İYİ Parti'den aday olursan biz bu seçimi alırız. Sende düşünürsen yarın yüz yüze Aydın abinin yanında konuşalım" dedi. Ertesi gün hep birlikte oturup konuştuk, aday olma şartı ile kabul ettik. Yaklaşık bir hafta sonra beni Antalya İl binasına çağırdılar. Hüseyin Ergen ve Aykut Kaya ile birlikte Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ile seçim Koordinatörü İmren Hanım ile görüştük. Burak Akburak anket yaptırıp değerlendirme yapacaklarını söyledi, fakat hiçbir anket çalışması yapılmadı. Bugün yarın adaylığın açıklanacak diye oyaladılar. Hatta geçen ay İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve İlçe Sekreteri Aydın Barut, ‘genel merkeze gideceğiz ne olursa olsun Akşener'e senin elini kaldırtacağız. Elini kaldırtamazsak kadın kolları da dahil tüm yönetim olarak istifa edip seninle birlikte yeni bir yol çizeceğiz’ dediler” diye konuştu. “İYİ PARTİ'DEN ADAY OLMAKTAN VAZGEÇİYORUZ” Manav, “Kısacası bu zamana kadar oyalanmamızın sebebinin Manavgat'ta yerel seçimi kazanmak değil, birilerinin kişisel çıkar ve egoları uğruna hem Manavgat'ı, hem de bizi harcamak olduğunu anladık. Bu sebepten dolayı, kişisel çıkar ve egolarını Manavgat’ımızın üstünde gören,  para ile siyaset yaptığını zanneden, siyasetin S'sini bilmeyen bazı insanlardan dolayı İYİ Parti' den belediye başkan adayı olmaktan vazgeçiyoruz. Bu kokuşmuş siyasi düzene inat geri adım atmayarak, Manavgat’ımızın hak edipte alamadığı hizmetleri alması için elimizi taşın altına koymaktan da asla vazgeçmeyecek bağımsız dahi olsa aday olacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.
İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in teklifi üzerine Manavgat Belediye Başkan Adayı olan Sedat Manav, 3 aylık süreçte yaşanan olayların ardından yoluna bağımsız belediye başkan adayı olarak devam etme kararı aldı. Sedat Manav, " Biz bu yola herhangi bir siyasi partiye güvenerek çıkmadık" diye konuştu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in teklifi üzerine 3 ay önce İYİ Parti’den Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olan Sedat Manav, 3 aylık süreçte yaşanan olayların ardından yoluna bağımsız devam etme kararı aldı. Manav, “Biz bu yola herhangi bir siyasi partiye güvenerek çıkmadık” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Manavgat Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan İş İnsanı Sedat Manav, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı, İlçe Yönetimi ve Antalya Milletvekilinden gelen teklif üzerine 3 ay önce seçimlere İYİ Parti çatısı altında girmeyi kabul etmiş, İYİ partiye üye olduktan sonra da aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. İYİ Parti’nin Manavgat'ta yerel seçimi kazanmak değil, birilerinin kişisel çıkar ve egoları uğruna hem Manavgat'ı, hem de kendisini harcamak istediğine dikkat çeken Manavgat Belediye Başkan Adayı Sedat Manav, yola çıktığı arkadaşlarıyla birlikte İYİ Parti’den istifa etti.

“ADAYLIK AÇIKLANACAK DİYE OYALADILAR”

Bunlardan birisinin de İYİ Parti İlçe Teşkilatı olduğunu belirten Manav, “Bundan yaklaşık 3 ay önce İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen arayarak "abi beni genel merkezden aradılar, adayımızı getirin dediler. Ben, Antalya Milletvekili Aykut Kaya ve Aydın Barut birlikte oturup görüştük, seninle bu seçimi alabileceğimiz düşündük. Abi küçük partilerden aday olma, İYİ Parti'den aday olursan biz bu seçimi alırız. Sende düşünürsen yarın yüz yüze Aydın abinin yanında konuşalım" dedi. Ertesi gün hep birlikte oturup konuştuk, aday olma şartı ile kabul ettik. Yaklaşık bir hafta sonra beni Antalya İl binasına çağırdılar. Hüseyin Ergen ve Aykut Kaya ile birlikte Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ile seçim Koordinatörü İmren Hanım ile görüştük. Burak Akburak anket yaptırıp değerlendirme yapacaklarını söyledi, fakat hiçbir anket çalışması yapılmadı. Bugün yarın adaylığın açıklanacak diye oyaladılar. Hatta geçen ay İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve İlçe Sekreteri Aydın Barut, ‘genel merkeze gideceğiz ne olursa olsun Akşener'e senin elini kaldırtacağız. Elini kaldırtamazsak kadın kolları da dahil tüm yönetim olarak istifa edip seninle birlikte yeni bir yol çizeceğiz’ dediler” diye konuştu.

“İYİ PARTİ'DEN ADAY OLMAKTAN VAZGEÇİYORUZ”

Manav, “Kısacası bu zamana kadar oyalanmamızın sebebinin Manavgat'ta yerel seçimi kazanmak değil, birilerinin kişisel çıkar ve egoları uğruna hem Manavgat'ı, hem de bizi harcamak olduğunu anladık. Bu sebepten dolayı, kişisel çıkar ve egolarını Manavgat’ımızın üstünde gören,  para ile siyaset yaptığını zanneden, siyasetin S'sini bilmeyen bazı insanlardan dolayı İYİ Parti' den belediye başkan adayı olmaktan vazgeçiyoruz. Bu kokuşmuş siyasi düzene inat geri adım atmayarak, Manavgat’ımızın hak edipte alamadığı hizmetleri alması için elimizi taşın altına koymaktan da asla vazgeçmeyecek bağımsız dahi olsa aday olacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.