Partisinin ismi YAP

SİYASET 10.12.2019 - 17:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Partisinin ismi YAP

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partinin isimi, logosu ve tüzüğü belli oldu. Davutoğlu’nun partisinin adı: Yaşam ve Adalet Partisi (YAP)…

AKP'den ihracı istenince istifa kararı alan Ahmet Davutoğlu, uzun süredir yeni parti çalışmalarını sürdürüyordu. YAŞAM VE ADALET PARTİSİ Önümüzdeki hafta yeni partisinin resmi duyurusunu yapmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu'nun, kurduğu partinin adı ve logosu ortaya çıktı: Yaşam ve Adalet Partisi. AKP'den ayrılarak Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden bazı isimler var. Bunlardan biri de Selim Temurci. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinden alınan Temurci, Davutoğlu'nun kurduğu yeni partide yer alacak. ANTALYA’DAKİ İSİMLER Konyalılar Derneği eski Başkanı, AKP eski milletvekili adıyı Hüseyin Cengiz’in adı Antalya İl Başkanlığı için, AKP milletvekili aday adayı Raziye Gök Aktaş’ın adı ise Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı’nda geçiyor. Davutoğlu'nun ekibinde yer alan diğer isimler ise şöyle: Selçuk Özdağ, Abdullah Başçı, Ömer Ünal, Musa Arat, Cesim Gökçe, Serpil Bulut, Feridun Bilgin, Ömer Ünal, Talha Durmaz, Ali Pulçu, Coşkun Çakır, Mustafa Öztürk, Nihal Olçok, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başçı, Cuma İçten ve İhsan Özkeş.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partinin isimi, logosu ve tüzüğü belli oldu. Davutoğlu’nun partisinin adı: Yaşam ve Adalet Partisi (YAP)…

AKP'den ihracı istenince istifa kararı alan Ahmet Davutoğlu, uzun süredir yeni parti çalışmalarını sürdürüyordu.

YAŞAM VE ADALET PARTİSİ

Önümüzdeki hafta yeni partisinin resmi duyurusunu yapmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu'nun, kurduğu partinin adı ve logosu ortaya çıktı: Yaşam ve Adalet Partisi. AKP'den ayrılarak Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden bazı isimler var. Bunlardan biri de Selim Temurci. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinden alınan Temurci, Davutoğlu'nun kurduğu yeni partide yer alacak.

ANTALYA’DAKİ İSİMLER

Konyalılar Derneği eski Başkanı, AKP eski milletvekili adıyı Hüseyin Cengiz’in adı Antalya İl Başkanlığı için, AKP milletvekili aday adayı Raziye Gök Aktaş’ın adı ise Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı’nda geçiyor. Davutoğlu'nun ekibinde yer alan diğer isimler ise şöyle: Selçuk Özdağ, Abdullah Başçı, Ömer Ünal, Musa Arat, Cesim Gökçe, Serpil Bulut, Feridun Bilgin, Ömer Ünal, Talha Durmaz, Ali Pulçu, Coşkun Çakır, Mustafa Öztürk, Nihal Olçok, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başçı, Cuma İçten ve İhsan Özkeş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.