Pazarcıya ilginç ceza

GÜNDEM 14.10.2023 - 11:57, Güncelleme: 14.10.2023 - 11:57
 

Pazarcıya ilginç ceza

Denetimlerini arttıran Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nin ceza kestiği pazar esnafının tezgâhına astığı tabela dikkatleri üzerine çekti.

haberimizvar.net- Turizm kentinde yapılan denetimler arttı. Denetimlerini arttıran Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nin ceza kestiği pazar esnafının tezgâhına astığı tabela dikkatleri üzerine çekti. Muratpaşa Belediyesi’nin tabelası hem takdir hem de tepki çekti. Çok şikayet alan bir esnafın tezgahının önüne astığı tabelada şu sözlere yer verildi: “Bu tezgah ilgilisi müşteriye kötü muamelede bulunarak, pazarın huzur ve sükununu bozduğundan 6 ay süre ile faaliyetten men cezası almıştır.” Birçok esnaf ve vatandaş yapılan uygulamayı takdir ederken, bazı vatandaş ise yapılan tabelanın gurur kırıcı olduğunu söyledi. Vatandaşlar, “Birçok esnafa bu tarz cezalar kesilmeli. Bazen vatandaşı gerçekten aşağılıyorlar.  Belediye bu denetimlerini arttırmalı” dediler.  (ÖZEL HABER-YAPRAK ÖZER / antalyaningundemi.com)
Denetimlerini arttıran Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nin ceza kestiği pazar esnafının tezgâhına astığı tabela dikkatleri üzerine çekti.

haberimizvar.net- Turizm kentinde yapılan denetimler arttı. Denetimlerini arttıran Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nin ceza kestiği pazar esnafının tezgâhına astığı tabela dikkatleri üzerine çekti. Muratpaşa Belediyesi’nin tabelası hem takdir hem de tepki çekti. Çok şikayet alan bir esnafın tezgahının önüne astığı tabelada şu sözlere yer verildi:

“Bu tezgah ilgilisi müşteriye kötü muamelede bulunarak, pazarın huzur ve sükununu bozduğundan 6 ay süre ile faaliyetten men cezası almıştır.”

Birçok esnaf ve vatandaş yapılan uygulamayı takdir ederken, bazı vatandaş ise yapılan tabelanın gurur kırıcı olduğunu söyledi. Vatandaşlar, “Birçok esnafa bu tarz cezalar kesilmeli. Bazen vatandaşı gerçekten aşağılıyorlar.  Belediye bu denetimlerini arttırmalı” dediler.

 (ÖZEL HABER-YAPRAK ÖZER / antalyaningundemi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.