Pazarlar açılsın

YEREL 03.05.2021 - 23:14, Güncelleme: 03.05.2021 - 23:14
 

Pazarlar açılsın

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, ‘tam kapanma’ ile birlikte özellikle çiftçilerin ürünlerini satamaz duruma geldiğine dikkat çekerek, haftanın belirli günleri pazarların kontrollü bir şekilde açılmasının AKP’nin lebalep kongrelerinden tehlikeli olmayacağını öne sürdü.

haberimizvar.net AKP hükümetinin geç kalınmış olan ‘tam kapanma’ uygulamasını bile eline yüzüne bulaştırdığını söyleyen İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, pazarların kapanması ile birlikte çiftçilerin ürettiklerinin elinde kalmasının insanları zor duruma getirdiğini vurguladı. AKP hükümetinin milletin zor günlerinde hiçbir zaman vatandaşının yanında olmadığını hatırlatan Başkan Arıkan, sözlerine şöyle devam etti: “Tam kapanmayı” da eline yüzüne bulaştıran AKP hükümeti, çiftçimizi üreticimizi de ne yazık ki düşünmedi.Kapanma,insan sağlığı için ne kadar önemli ise milletimizin konforunu sağlamak da devletimiz için o kadar önemli olması gerekirdi. Görüldüğü üzere yine milletinden destek bekleyen AKP hükümeti,milletinin bu zor günlerinde asla yanında olmadı. Zincir marketleri düşündüğü kadar kendi çiftçisini, esnafını düşünmedi.Pazarların açık olmamasıyla sebze fiyatları bir anda dibe vurdu. Girdi maliyetleri çok yüksek olan çiftçilerin bir de pazarların kapalı olmasından dolayı ürünlerinin satılamaması çiftçimizi işin içinden çıkamaz hale getirdi. El emeği, göz nuru ürünler adeta çöpe döküldü. Semt pazarlarını haftanın belli günlerinde denetimi ve kontrolü arttırarak açılmasını sağlamak bir nebze olsun nefes almalarını sağlayabilirdi. Bu, görmezden gelinmemeli. İnanın pazarların belirli günlerde açık olması, sizin lebalep kongrelerinizden daha tehlikeli olamaz. Alanya Belediye başkanına çağrımızdır; yerel iktidar olarak Pazarcılar Odası Başkanı ile birlikte pazarcılarımızın sıkıntılarını, derdini genel merkezinize sonrada iktidar ortağınıza aktarabilirsiniz. Elbet bu günleri atlatacağız.Elbet bizleri yönetemeyenlere milletini değil de kendi yandaş ve çevrelerini düşünenlere cevabı sandıkta vereceğiz. İyi Parti iktidarında bu ucube sistemden kurtulup milletin kararını millete verdireceğiz.”
İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, ‘tam kapanma’ ile birlikte özellikle çiftçilerin ürünlerini satamaz duruma geldiğine dikkat çekerek, haftanın belirli günleri pazarların kontrollü bir şekilde açılmasının AKP’nin lebalep kongrelerinden tehlikeli olmayacağını öne sürdü.

haberimizvar.net

AKP hükümetinin geç kalınmış olan ‘tam kapanma’ uygulamasını bile eline yüzüne bulaştırdığını söyleyen İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, pazarların kapanması ile birlikte çiftçilerin ürettiklerinin elinde kalmasının insanları zor duruma getirdiğini vurguladı. AKP hükümetinin milletin zor günlerinde hiçbir zaman vatandaşının yanında olmadığını hatırlatan Başkan Arıkan, sözlerine şöyle devam etti:
“Tam kapanmayı” da eline yüzüne bulaştıran AKP hükümeti, çiftçimizi üreticimizi de ne yazık ki düşünmedi.Kapanma,insan sağlığı için ne kadar önemli ise milletimizin konforunu sağlamak da devletimiz için o kadar önemli olması gerekirdi.
Görüldüğü üzere yine milletinden destek bekleyen AKP hükümeti,milletinin bu zor günlerinde asla yanında olmadı. Zincir marketleri düşündüğü kadar kendi çiftçisini, esnafını düşünmedi.Pazarların açık olmamasıyla sebze fiyatları bir anda dibe vurdu. Girdi maliyetleri çok yüksek olan çiftçilerin bir de pazarların kapalı olmasından dolayı ürünlerinin satılamaması çiftçimizi işin içinden çıkamaz hale getirdi. El emeği, göz nuru ürünler adeta çöpe döküldü. Semt pazarlarını haftanın belli günlerinde denetimi ve kontrolü arttırarak açılmasını sağlamak bir nebze olsun nefes almalarını sağlayabilirdi. Bu, görmezden gelinmemeli. İnanın pazarların belirli günlerde açık olması, sizin lebalep kongrelerinizden daha tehlikeli olamaz.
Alanya Belediye başkanına çağrımızdır; yerel iktidar olarak Pazarcılar Odası Başkanı ile birlikte pazarcılarımızın sıkıntılarını, derdini genel merkezinize sonrada iktidar ortağınıza aktarabilirsiniz. Elbet bu günleri atlatacağız.Elbet bizleri yönetemeyenlere milletini değil de kendi yandaş ve çevrelerini düşünenlere cevabı sandıkta vereceğiz. İyi Parti iktidarında bu ucube sistemden kurtulup milletin kararını millete verdireceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.