Pehlivan genel sekreter yardımcısı oldu

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.08.2019 - 15:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Pehlivan genel sekreter yardımcısı oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın döneminde Ulaşım Daire Başkanlığı yapan Emin Pehlivan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı oldu

haberimizvar.net Kocaeli ve Antalya’nın yakından tanıdığı itfaiye alanında dünyada ilklerin arasında yer alan, Türkiye’de ilk kez Kocaeli Üniversitesi’nde İtfaiye Meslek Yüksekokulu’nu kuran Emin Pehlivan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı oldu. BAŞARILI BÜROKRAT Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yapan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın zamanında itfaiye ardından da Ulaşım Daire Başkanlığı görevlerini üstlenen Pehlivan,  başarılı bürokrat olarak şimdi genel sekreter yardımcısı olarak zabıta, itfaiye, ulaşım gibi önemli hizmetler veren daire başkanlıklarından sorumlu olacak. Biz de www.haberimizvar.net olarak Emin Pehlivan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın döneminde Ulaşım Daire Başkanlığı yapan Emin Pehlivan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı oldu

haberimizvar.net Kocaeli ve Antalya’nın yakından tanıdığı itfaiye alanında dünyada ilklerin arasında yer alan, Türkiye’de ilk kez Kocaeli Üniversitesi’nde İtfaiye Meslek Yüksekokulu’nu kuran Emin Pehlivan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

BAŞARILI BÜROKRAT

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yapan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın zamanında itfaiye ardından da Ulaşım Daire Başkanlığı görevlerini üstlenen Pehlivan,  başarılı bürokrat olarak şimdi genel sekreter yardımcısı olarak zabıta, itfaiye, ulaşım gibi önemli hizmetler veren daire başkanlıklarından sorumlu olacak. Biz de www.haberimizvar.net olarak Emin Pehlivan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.