Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu

GÜNDEM 06.10.2023 - 14:11, Güncelleme: 06.10.2023 - 14:11
 

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu

Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 11 Eylül'de teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu.

haberimizvar.net- Şehit Uzman Çavuş Recep Parlak Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2023'de, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilmişti. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 5 Ekim'de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."​​​​​​​ Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Parlak için başsağlığı mesajı yayımladı.
Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 11 Eylül'de teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Recep Parlak şehit oldu.

haberimizvar.net-  Şehit Uzman Çavuş Recep Parlak Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2023'de, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilmişti.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Recep Parlak, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 5 Ekim'de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."​​​​​​​

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Parlak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.