Personele eğitim

YEREL 16.08.2023 - 15:56, Güncelleme: 16.08.2023 - 15:56
 

Personele eğitim

Döşemealtı Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında personele protokol kuralları, resmi yazışma kuralları, mevzuat hazırlama konularında eğitim verildi.

haberimizvar.net- Personelin daha başarılı ve verimli çalışmasını sağlamak amacıyla verilen eğitimler kapsamında devlet protokolü, yönetimde protokol kuralları, makam odalarında davranış biçimleri, tanışma ve tanıştırılma biçimleri, selamlama, karşılama ve uğurlama, kişisel bakım, imaj ve giyim kuşam konuları anlatıldı. Yine Döşemealtı Belediye personeline resmi yazışma kuralları, mevzuat hazırlama usul ve esasları hakkında eğitim verildi. Döşemealtı Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yanar tarafından verilen eğitime katılan personele sertifika verilirken, yine öğretilen protokol kuralları örnekler ve canlandırmalarla anlatıldı. Resmi davetler, toplantılar, araçlarda ve törenlerde uygulanan protokol kurallarının öğretildiği eğitimler iki gün sürerken, hizmet içi eğitimlerin önümüzdeki günlerde de yine verimliliği artırmak için devam edeceği açıklandı. Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, “Sürekli kendini yenileyen ve vatandaşa çok daha kaliteli hizmet etmeyi hedefleyen halkçı belediye olma özelliğimizi verdiğimiz hizmet içi eğitimlerle daha üst seviyelere taşıyoruz. Tüm birimlerimizden personelin katıldığı eğitimler sonunda hemen her birimde tüm belediye hizmetlerine ve işleyişine hakim personeller yetiştiriyoruz.  Böylece hizmetin aksamadan verilmesini sağlıyoruz”diye konuştu.
Döşemealtı Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında personele protokol kuralları, resmi yazışma kuralları, mevzuat hazırlama konularında eğitim verildi.

haberimizvar.net- Personelin daha başarılı ve verimli çalışmasını sağlamak amacıyla verilen eğitimler kapsamında devlet protokolü, yönetimde protokol kuralları, makam odalarında davranış biçimleri, tanışma ve tanıştırılma biçimleri, selamlama, karşılama ve uğurlama, kişisel bakım, imaj ve giyim kuşam konuları anlatıldı. Yine Döşemealtı Belediye personeline resmi yazışma kuralları, mevzuat hazırlama usul ve esasları hakkında eğitim verildi.

Döşemealtı Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yanar tarafından verilen eğitime katılan personele sertifika verilirken, yine öğretilen protokol kuralları örnekler ve canlandırmalarla anlatıldı. Resmi davetler, toplantılar, araçlarda ve törenlerde uygulanan protokol kurallarının öğretildiği eğitimler iki gün sürerken, hizmet içi eğitimlerin önümüzdeki günlerde de yine verimliliği artırmak için devam edeceği açıklandı.

Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, “Sürekli kendini yenileyen ve vatandaşa çok daha kaliteli hizmet etmeyi hedefleyen halkçı belediye olma özelliğimizi verdiğimiz hizmet içi eğitimlerle daha üst seviyelere taşıyoruz. Tüm birimlerimizden personelin katıldığı eğitimler sonunda hemen her birimde tüm belediye hizmetlerine ve işleyişine hakim personeller yetiştiriyoruz.  Böylece hizmetin aksamadan verilmesini sağlıyoruz”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.