Pes artık! Saati 800 lira

YEREL 04.08.2023 - 18:29, Güncelleme: 04.08.2023 - 18:48
 

Pes artık! Saati 800 lira

Antalya’da birçok sokakta yer alan kiralık daire ilanları pes artık dedirtti. Ev sahipleri, dairelerini saatlik 800 liradan başlayan fiyatlarla kiralamaya başladı.

haberimizvar.net - Konut sorunun en yoğun hissedildiği illerden biri olan Antalya’da kira fiyatları her geçen dönem artıyor. Vatandaşlar, fahiş kiralar nedeniyle başlarını sokacak daire bulmakta zorlanırken ülke ekonomisinin geldiği kötü nokta da şehirde yaşamayı iyice zorlaştırıyor. GÜNLÜK YETMEDİ SAATLİK KİRA MODELİNE GEÇİLDİ Antalya’da merkezde kira taban fiyatları 15 bin lirayı geçerken, ev sahipleri ev tutmakta zorlanan vatandaşlar için yeni formüller geliştirdi. Şehrin birçok sokağında yer alan ilanlarda günlük hatta saatlik kiralık daire modeli ev ihtiyacı olan vatandaşlara sunulan seçenekler arasına girdi. İlanlarda lüks daireler için saatlik 800 lira istenirken, günlük kiralık daire fiyatları 5 bin liranın üzerine çıktı.      
Antalya’da birçok sokakta yer alan kiralık daire ilanları pes artık dedirtti. Ev sahipleri, dairelerini saatlik 800 liradan başlayan fiyatlarla kiralamaya başladı.

haberimizvar.net - Konut sorunun en yoğun hissedildiği illerden biri olan Antalya’da kira fiyatları her geçen dönem artıyor. Vatandaşlar, fahiş kiralar nedeniyle başlarını sokacak daire bulmakta zorlanırken ülke ekonomisinin geldiği kötü nokta da şehirde yaşamayı iyice zorlaştırıyor.

GÜNLÜK YETMEDİ SAATLİK KİRA MODELİNE GEÇİLDİ

Antalya’da merkezde kira taban fiyatları 15 bin lirayı geçerken, ev sahipleri ev tutmakta zorlanan vatandaşlar için yeni formüller geliştirdi. Şehrin birçok sokağında yer alan ilanlarda günlük hatta saatlik kiralık daire modeli ev ihtiyacı olan vatandaşlara sunulan seçenekler arasına girdi. İlanlarda lüks daireler için saatlik 800 lira istenirken, günlük kiralık daire fiyatları 5 bin liranın üzerine çıktı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.