Pes! Bunu da yaptılar

YEREL 22.08.2023 - 17:07, Güncelleme: 22.08.2023 - 17:40
 

Pes! Bunu da yaptılar

Antalya’nın Konyaaltı ve Lara sahillerine atılan çöpler, sigara izmaritleri bir çok kez haberlere konu oldu. Bugün sahile atılan koltuk çevre kirliliğinde ‘pes’ dedirttirdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Konyaaltı ve Lara sahili çöp yığınları, bebek bezleri, sigara izmaritinden geçilmiyor. Plajların ve çevresindeki yeşil alanların bakımsızlığı turizm kentinin sorunu haline geldi. Vatandaşlar da sahilden çektikleri çöp yığınlarını sosyal medya hesaplarından Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek paylaşım yaparak, kirliliğe dikkat çekiyor. SAHİLE KANEPE ATTILAR Bugün Antalya’da yaşayan sosyal medya kullanıcısı Lara sahiline atılan kanepenin fotoğrafını çekerek şu paylaşımı yaptı: “Lara plajlarda polis kampı sol tarafında denize kanepe atmışlar, gereğini yaparsanız seviniriz, ayrıca plajlarımızda çok fazla çöp var Antalyamıza yakışmıyor. @ANTALYABB” Sahilde çöp yığınlarıyla birlikte kanepeyi görenler, ‘Pes! Bunu da mı yaptılar’ yorumunda bulundu.
Antalya’nın Konyaaltı ve Lara sahillerine atılan çöpler, sigara izmaritleri bir çok kez haberlere konu oldu. Bugün sahile atılan koltuk çevre kirliliğinde ‘pes’ dedirttirdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Konyaaltı ve Lara sahili çöp yığınları, bebek bezleri, sigara izmaritinden geçilmiyor. Plajların ve çevresindeki yeşil alanların bakımsızlığı turizm kentinin sorunu haline geldi. Vatandaşlar da sahilden çektikleri çöp yığınlarını sosyal medya hesaplarından Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek paylaşım yaparak, kirliliğe dikkat çekiyor.

SAHİLE KANEPE ATTILAR

Bugün Antalya’da yaşayan sosyal medya kullanıcısı Lara sahiline atılan kanepenin fotoğrafını çekerek şu paylaşımı yaptı:

Lara plajlarda polis kampı sol tarafında denize kanepe atmışlar, gereğini yaparsanız seviniriz, ayrıca plajlarımızda çok fazla çöp var Antalyamıza yakışmıyor. @ANTALYABB”

Sahilde çöp yığınlarıyla birlikte kanepeyi görenler, ‘Pes! Bunu da mı yaptılar’ yorumunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.