Peyzaj Mimarları'nda Kıldan dönemi

YEREL 21.02.2022 - 12:06, Güncelleme: 21.02.2022 - 12:06
 

Peyzaj Mimarları'nda Kıldan dönemi

PEYZAJ Mimarları Odası Antalya Şubesi Başkanlığı'na seçilen Gülsüm Kıldan, pandeminin nefes alan kentlerin önemini ortaya çıkardığını söyledi.

haberimizvar.net-Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi'nin 15'inci dönem seçimleri tamamlandı. Oda seçimlerine peyzaj mimarı Gülsüm Kıldan tek aday olarak katıldı. Üyelerin tamamının oyunu alan Gülsüm Kıldan, yeni dönemde peyzaj mimarlarını temsil edecek.   Seçimlerin ardından üyelere seslenen Kıldan, “Pandemi sürecinde bütün dünya anladı ki nefes alan sürdürülebilir kentler için yeşil alanlara daha çok ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu da peyzaj mimarlığının önemini ortaya koyuyor. İnsanlık için bu sorumluluk ve bilinçle hareket eden biz peyzaj mimarları, tüm yerel yönetimlerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte geliştireceğimiz yeni proje ve çözümlerle kentlerimize değer katarak ilerleyeceğiz" dedi.
PEYZAJ Mimarları Odası Antalya Şubesi Başkanlığı'na seçilen Gülsüm Kıldan, pandeminin nefes alan kentlerin önemini ortaya çıkardığını söyledi.

haberimizvar.net-Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi'nin 15'inci dönem seçimleri tamamlandı. Oda seçimlerine peyzaj mimarı Gülsüm Kıldan tek aday olarak katıldı. Üyelerin tamamının oyunu alan Gülsüm Kıldan, yeni dönemde peyzaj mimarlarını temsil edecek.

 

Seçimlerin ardından üyelere seslenen Kıldan, “Pandemi sürecinde bütün dünya anladı ki nefes alan sürdürülebilir kentler için yeşil alanlara daha çok ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu da peyzaj mimarlığının önemini ortaya koyuyor. İnsanlık için bu sorumluluk ve bilinçle hareket eden biz peyzaj mimarları, tüm yerel yönetimlerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte geliştireceğimiz yeni proje ve çözümlerle kentlerimize değer katarak ilerleyeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.