Pir Sultan’dan SMA dayanışması

GÜNDEM 09.10.2021 - 21:54, Güncelleme: 09.10.2021 - 21:54
 

Pir Sultan’dan SMA dayanışması

Antalya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin SMA hastası çocukların tedavisine katkı amaçlı düzenlediği etkinlikte İlyas Ali Daştan kitaplarını imzaladı.

haberimizvar.net- Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Derneği (TOCİN) Başkanı, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Yazar İlyas Ali Daştan, gelirini SMA hastası çocuklara bırakmak amacıyla kitaplarını imzaladı. Antalya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katılan Daştan, ‘Ben Profeministim’ ve ‘Hayata Can Suyu’ isimli kitaplarının gelirini SMA hastası çocukların tedavisi için bağışladı.   SMA HASTALARI İÇİN DAYANIŞMA   Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nden yapılan açıklamada, “SMA hastalarına katkı amaçlı düzenlediğimiz kitap etkinliğimize yazar İlyas Ali Daştan katıldı. Antalya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği olarak, toplumsal duyarlılığı olan tüm konularda olduğu gibi, SMA hastası çocuklara da yaşam sunmaya çalışıyoruz. Devletin çocukların tedavisini konusunda adım atmamasını ve ilaç tekellerinin bu hegemonyasını dayanışma ile kıracağız” denildi.  
Antalya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin SMA hastası çocukların tedavisine katkı amaçlı düzenlediği etkinlikte İlyas Ali Daştan kitaplarını imzaladı.

haberimizvar.net- Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Derneği (TOCİN) Başkanı, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Yazar İlyas Ali Daştan, gelirini SMA hastası çocuklara bırakmak amacıyla kitaplarını imzaladı. Antalya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katılan Daştan, ‘Ben Profeministim’ ve ‘Hayata Can Suyu’ isimli kitaplarının gelirini SMA hastası çocukların tedavisi için bağışladı.

 

SMA HASTALARI İÇİN DAYANIŞMA

 

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nden yapılan açıklamada, “ SMA hastalarına katkı amaçlı düzenlediğimiz kitap etkinliğimize yazar İlyas Ali Daştan katıldı. Antalya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği olarak, toplumsal duyarlılığı olan tüm konularda olduğu gibi, SMA hastası çocuklara da yaşam sunmaya çalışıyoruz. Devletin çocukların tedavisini konusunda adım atmamasını ve ilaç tekellerinin bu hegemonyasını dayanışma ile kıracağız” denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.