Piyasaya sahte ABD doları sürmeye çalışırken yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:43
 

Piyasaya sahte ABD doları sürmeye çalışırken yakalandı

Antalya’da bir işyerine 12 adet sahte 100 ABD Doları vermek isteyen şahıs görevliler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince yürütülen “Parada Sahtecilik” suçu kapsamında yapılan çalışmalarda; Konyaaltı ilçesinde bulunan bir iş yerine 12 adet sahte 100 ABD Doları vermek isteyen şahıs görevliler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.  Şahsın ev ve aracında yapılan aramada; 198 adet sahte 100 ABD Doları, 1 adet silah ve 70 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıs “Parada Sahtecilik” suçundan adli makamlara sevk edildi.
Antalya’da bir işyerine 12 adet sahte 100 ABD Doları vermek isteyen şahıs görevliler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince yürütülen “Parada Sahtecilik” suçu kapsamında yapılan çalışmalarda; Konyaaltı ilçesinde bulunan bir iş yerine 12 adet sahte 100 ABD Doları vermek isteyen şahıs görevliler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 
Şahsın ev ve aracında yapılan aramada; 198 adet sahte 100 ABD Doları, 1 adet silah ve 70 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıs “Parada Sahtecilik” suçundan adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.