Plaj futbolunda heyecan dorukta

YEREL 03.08.2022 - 10:11, Güncelleme: 03.08.2022 - 10:11
 

Plaj futbolunda heyecan dorukta

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ortaklaşa düzenlediği “Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Belediyesi Etabı 2022” müsabakaları Boğaz Otel Plajı’nda başladı.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi ve TFF tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve Türkiye’nin en uzun soluklu plaj futbolunun yapıldığı Manavgat Etabı, büyük bir heyecanla başladı. Turnuvanın ilk gününe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oda başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar ve yüzlerce sporseverler katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından turnuvanın başlangıç vuruşunu temsili olarak gerçekleştirdi. Bir hafta boyunca kıran kırana geçecek olan maçlar, Manavgat Belediyesi Engelsiz Yaşam ile Çimhan Sarılar Spor takımları arasında oynanan karşılaşmayla başladı.  KIRAN KIRANA MÜCADELE 7 gün boyunca 8 takımdan toplam 150 oyuncu sahada ter dökeceği Sorgun Boğaz’da, TFF’den gelen 5 kişilik hakem heyetinin yanı sıra, Türkiye’nin en ünlü plaj futbolu sunucusu Oktay Sarı da canlı sunumuyla turnuvada ki yerini aldı. Hakemin ilk düdüğü çalmasının ardından Sarılar Çimhanspor takımından Seydi Özen, Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Belediyesi Etabı 2022’nin ilk golünü kaydetti. İlk gün toplam 41 golün atıldığı turnuvada, Irmak Garden’ a karşı oynayan Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 11-3’lük gibi bir sayıyla en farklı skoru elde etti. Heyecanlı anlara sahne olan ve 7 gün sürecek turnuvada ön eleme maçları 4 gün sürecek. Elemelerin ardından son 4’e kalan takımlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü yarı final ve final müsabakaları oynayacak. En fazla puanı toplayıp şampiyon olan takım ise Eylül ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Manavgat’ı temsil edecek.  BAŞKAN SÖZEN; MİLLİ SPORCULAR YETİŞİYOR Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta plaj futbolunun büyük bir beğeni topladığını ve buradan birçok milli futbolcu yetiştiğini dile getirerek spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “2 yıllık bir aradan sonra yeniden Sorgun Boğaz’da sporcularımızda buluşmak bizleri de son derece mutlu etti. Plaj futbolunun kentimizde ilgi görüyor olması ve buradan birçok milli sporcu yetişiyor olmasını da son derece önemsiyoruz. Müsabakalarda ter dökecek olan tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Tüm halkımızı kıran kırana geçen mücadeleleri izlemeye davet ediyorum” dedi.    
Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ortaklaşa düzenlediği “Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Belediyesi Etabı 2022” müsabakaları Boğaz Otel Plajı’nda başladı.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi ve TFF tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve Türkiye’nin en uzun soluklu plaj futbolunun yapıldığı Manavgat Etabı, büyük bir heyecanla başladı. Turnuvanın ilk gününe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oda başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar ve yüzlerce sporseverler katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından turnuvanın başlangıç vuruşunu temsili olarak gerçekleştirdi. Bir hafta boyunca kıran kırana geçecek olan maçlar, Manavgat Belediyesi Engelsiz Yaşam ile Çimhan Sarılar Spor takımları arasında oynanan karşılaşmayla başladı.

 KIRAN KIRANA MÜCADELE

7 gün boyunca 8 takımdan toplam 150 oyuncu sahada ter dökeceği Sorgun Boğaz’da, TFF’den gelen 5 kişilik hakem heyetinin yanı sıra, Türkiye’nin en ünlü plaj futbolu sunucusu Oktay Sarı da canlı sunumuyla turnuvada ki yerini aldı. Hakemin ilk düdüğü çalmasının ardından Sarılar Çimhanspor takımından Seydi Özen, Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Belediyesi Etabı 2022’nin ilk golünü kaydetti. İlk gün toplam 41 golün atıldığı turnuvada, Irmak Garden’ a karşı oynayan Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 11-3’lük gibi bir sayıyla en farklı skoru elde etti. Heyecanlı anlara sahne olan ve 7 gün sürecek turnuvada ön eleme maçları 4 gün sürecek. Elemelerin ardından son 4’e kalan takımlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü yarı final ve final müsabakaları oynayacak. En fazla puanı toplayıp şampiyon olan takım ise Eylül ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Manavgat’ı temsil edecek.

 BAŞKAN SÖZEN; MİLLİ SPORCULAR YETİŞİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta plaj futbolunun büyük bir beğeni topladığını ve buradan birçok milli futbolcu yetiştiğini dile getirerek spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “2 yıllık bir aradan sonra yeniden Sorgun Boğaz’da sporcularımızda buluşmak bizleri de son derece mutlu etti. Plaj futbolunun kentimizde ilgi görüyor olması ve buradan birçok milli sporcu yetişiyor olmasını da son derece önemsiyoruz. Müsabakalarda ter dökecek olan tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Tüm halkımızı kıran kırana geçen mücadeleleri izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.