Polat Balkan fena patladı

SİYASET 10.12.2020 - 00:19, Güncelleme: 10.12.2020 - 21:35
 

Polat Balkan fena patladı

Muhittin Böcek'in göreve dönmesi ve ardından yaşanan görevden alma sürecine Baro Başkanı Balkan da tepki gösterdi

haberimizvar.net-Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baro Başkanı Polat Balkan,"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın AKP'den CHP'ye geçtiğini fark eden var mı? Burası Antalya. İşgal ettiği makam, taşıdığı sıfat vs ne olursa olsun, hiç kimsenin iki dudağının arasına boyun eğmeyiz! Bilerek ve isteyerek söylüyorum: Tarihin gördüğü en karanlık ve kirli insanlardan biri olan Fettah Tamince'nin yerli işbirlikçileri Antalya'yı esir almaya çalışıyor... Temel mücadele budur..." dedi. Karakuş görevden alındı Bilindiği üzere göreve başlayan Muhittin Böcek ilk iş olarak Genel Merkez'in tavsiyesi ile Büyükşehir Belediyesi'ne atanan Hüseyin Karakuş'u görevden almıştı. Görevden almaya İl Başkanlığı başta olmak üzere taban büyük tepki gösterdi. İlgili haber:
Muhittin Böcek'in göreve dönmesi ve ardından yaşanan görevden alma sürecine Baro Başkanı Balkan da tepki gösterdi

haberimizvar.net-Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baro Başkanı Polat Balkan,"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın AKP'den CHP'ye geçtiğini fark eden var mı? Burası Antalya. İşgal ettiği makam, taşıdığı sıfat vs ne olursa olsun, hiç kimsenin iki dudağının arasına boyun eğmeyiz! Bilerek ve isteyerek söylüyorum: Tarihin gördüğü en karanlık ve kirli insanlardan biri olan Fettah Tamince'nin yerli işbirlikçileri Antalya'yı esir almaya çalışıyor... Temel mücadele budur..." dedi.

Karakuş görevden alındı

Bilindiği üzere göreve başlayan Muhittin Böcek ilk iş olarak Genel Merkez'in tavsiyesi ile Büyükşehir Belediyesi'ne atanan Hüseyin Karakuş'u görevden almıştı. Görevden almaya İl Başkanlığı başta olmak üzere taban büyük tepki gösterdi.

İlgili haber:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.