Polis ekiplerinden okul çevrelerine denetim

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2024 - 13:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:52
 

Polis ekiplerinden okul çevrelerine denetim

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ekipleri tarafından okul çevrelerine ve servis araçlarına yönelik uygulamalar yapıldı.

haberimizvar.net- Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 Şubat Salı günü öğrencilerin ulaşımını sağlayan okul servis araçları ve okul çevreleri üzerinde denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde 2 internet kafe, 1 kafeterya, 2 kıraathane, 4 park ve bahçe, 1 ganyan bayi, 133 şahıs, 5 araç ve 15 okul servis aracı kontrol edildi. Kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. 
Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ekipleri tarafından okul çevrelerine ve servis araçlarına yönelik uygulamalar yapıldı.

haberimizvar.net- Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 Şubat Salı günü öğrencilerin ulaşımını sağlayan okul servis araçları ve okul çevreleri üzerinde denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde 2 internet kafe, 1 kafeterya, 2 kıraathane, 4 park ve bahçe, 1 ganyan bayi, 133 şahıs, 5 araç ve 15 okul servis aracı kontrol edildi.

Kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.