Polis ve jandarmadan kaçış yok

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.12.2023 - 10:06, Güncelleme: 14.12.2023 - 10:06
 

Polis ve jandarmadan kaçış yok

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ve jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonlarda aranan 32 kişi yakalanırken, bunlardan 7'si tutuklandı.

haberimizvar.net- Serik'te jandarma ve polisin 4- 12 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalar Kaymakam Cemal Şahin tarafından paylaşıldı. Kaymakam Şahin'in verdiği bilgilere göre, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda aranan 32 kişi yakalandı, bunlardan 7'si tutuklandı. Operasyonlarda ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve 16 fişek ele geçirildi. 'Uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak' suçlarından 15 kişiye işlem yapıldığı bilgisini veren Kaymakam Şahin,  ayrıca basit yaralama suçundan da 1 kişinin adliyeye sevk edildiğini bildirdi. Trafik denetlemeleriyle ilgili de bilgi veren Kaymakam Cemal Şahin, trafik ekiplerince yapılan uygulamalar sonucunda 2 bin 495 kişinin sorgusunun yapıldığını, toplamda 956 bin 549 TL ceza uygulandığını açıkladı.
Antalya'nın Serik ilçesinde polis ve jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonlarda aranan 32 kişi yakalanırken, bunlardan 7'si tutuklandı.

haberimizvar.net- Serik'te jandarma ve polisin 4- 12 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalar Kaymakam Cemal Şahin tarafından paylaşıldı. Kaymakam Şahin'in verdiği bilgilere göre, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda aranan 32 kişi yakalandı, bunlardan 7'si tutuklandı. Operasyonlarda ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve 16 fişek ele geçirildi.

'Uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak' suçlarından 15 kişiye işlem yapıldığı bilgisini veren Kaymakam Şahin,  ayrıca basit yaralama suçundan da 1 kişinin adliyeye sevk edildiğini bildirdi. Trafik denetlemeleriyle ilgili de bilgi veren Kaymakam Cemal Şahin, trafik ekiplerince yapılan uygulamalar sonucunda 2 bin 495 kişinin sorgusunun yapıldığını, toplamda 956 bin 549 TL ceza uygulandığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.