Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücüye ceza yağdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2024 - 13:09, Güncelleme: 11.04.2024 - 13:09
 

Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücüye ceza yağdı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan, ters yönde seyir halinde alkollü araç kullanan sürücüye 18 bin TL cezai işlem uygulanarak ehliyetine el konuldu.

haberimizvar.net- Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda; ters yönde seyir halinde bir aracın tehlike saçtığı ihbarını alan trafik ekipleri, Bayram Y. idaresindeki 07 BEU 912 plakalı araca 'dur' ihtarında bulundu. 'Dur' ihtarına uymayan sürücü ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Çok geçmeden aracı yakalayan ekipler, Bayram Y.’ye ters yönde seyretmekten, 'dur' ihtarına uymayarak polisten kaçmaktan ve alkollü araç kullanmaktan toplamda 18 bin TL cezai işlem uyguladı. Araç ise trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi. Öte yandan, yapılan alkol testinde 1,86 promil alkollü olduğu ortaya çıkan Bayram Y.’nin ehliyetine el konuldu.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan, ters yönde seyir halinde alkollü araç kullanan sürücüye 18 bin TL cezai işlem uygulanarak ehliyetine el konuldu.

haberimizvar.net- Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda; ters yönde seyir halinde bir aracın tehlike saçtığı ihbarını alan trafik ekipleri, Bayram Y. idaresindeki 07 BEU 912 plakalı araca 'dur' ihtarında bulundu. 'Dur' ihtarına uymayan sürücü ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı.

Çok geçmeden aracı yakalayan ekipler, Bayram Y.’ye ters yönde seyretmekten, 'dur' ihtarına uymayarak polisten kaçmaktan ve alkollü araç kullanmaktan toplamda 18 bin TL cezai işlem uyguladı. Araç ise trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Öte yandan, yapılan alkol testinde 1,86 promil alkollü olduğu ortaya çıkan Bayram Y.’nin ehliyetine el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.