Polisin katile ilk sorusu: İsmin ne abicim?

GÜNDEM 18.06.2021 - 12:29, Güncelleme: 18.06.2021 - 12:29
 

Polisin katile ilk sorusu: İsmin ne abicim?

HDP İzmir il binasına saldırıp Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’e polisin ilk sorusunun, ‘İsmin ne abicim?’ olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net- HDP İzmir il binasını basıp Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer’in gözaltına alındığı sırada, polisin “İsmin ne abicim" diye sorduğu öğrenildi. Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre saldırıda parti üyesi ve çalışanı Deniz Poyraz’ı katleden Gencer’in gözaltına alındığı sırada polis “İsmin ne abicim?” sorusunu yöneltiyor. Katil Gencer ise, “Onur Gencer. Kemalpaşa’da çalışıyordum, istifa ettim. Kimseye zarar vermedim, bir kişiye ateş ettim” yanıtını veriyor. 
HDP İzmir il binasına saldırıp Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’e polisin ilk sorusunun, ‘İsmin ne abicim?’ olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  HDP İzmir il binasını basıp Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer’in gözaltına alındığı sırada, polisin “İsmin ne abicim" diye sorduğu öğrenildi. Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre saldırıda parti üyesi ve çalışanı Deniz Poyraz’ı katleden Gencer’in gözaltına alındığı sırada polis “İsmin ne abicim?” sorusunu yöneltiyor. Katil Gencer ise, “Onur Gencer. Kemalpaşa’da çalışıyordum, istifa ettim. Kimseye zarar vermedim, bir kişiye ateş ettim” yanıtını veriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.