Polisten 106 ekip ve 217 personelle şok uygulama

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2023 - 13:04, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:04
 

Polisten 106 ekip ve 217 personelle şok uygulama

Antalya genelinde 19 farklı noktada, metruk binalar ve şüpheli şahıslar üzerinde eş zamanlı şok uygulama gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amaçlanan uygulamaya toplam 106 ekip ve 217 personel katıldı. Uygulamada bin 494 şahıs sorgulaması yapılırken, 113 araç kontrol edildi; 3 yoklama kaçağına gerekli tebliğ yapılırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca aranan 9 firari yakalandı.
Antalya genelinde 19 farklı noktada, metruk binalar ve şüpheli şahıslar üzerinde eş zamanlı şok uygulama gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amaçlanan uygulamaya toplam 106 ekip ve 217 personel katıldı.

Uygulamada bin 494 şahıs sorgulaması yapılırken, 113 araç kontrol edildi; 3 yoklama kaçağına gerekli tebliğ yapılırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca aranan 9 firari yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.