Premiere Lig'de şok ayrılık!

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2024 - 14:37, Güncelleme: 26.01.2024 - 14:37
 

Premiere Lig'de şok ayrılık!

Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un teknik direktörü Jürgen Klopp, sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.

haberimizvar.net- Ekim 2015’ten bu yana İngiliz ekibini çalıştıran teknik direktör Jürgen Klopp, sezon sonunda görevini bırakacağını duyurdu. Liverpool sosyal medya hesabından yayınlanan röportajda ayrılığı açıklayan Klopp, Kasım 2023’te bu kararını kulüple paylaştığını belirtti.  Klopp, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sezon sonunda, kulüpten ayrılacağım. Bu kararın birçok insan için şok etkisi yaratacağının farkındayım. Kesinlikle bu kulübü, şehri ve taraftarları çok seviyorum. Enerjimin tükendiğini hissediyorum. Kesinlikle bir problem yok. Beraber geçirdiğimiz yılların sonucunda, size gerçekleri söyleme borcum var.” Liverpool’da bugüne dek 464 maça çıkan Alman teknik adam, İngiliz ekibinde 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Kulüpler Dünya Kupası, 1 Premier Lig, 1 Avrupa Süper Kupası, 1 İngiltere FA Cup, 1 İngiltere Kupası, 1 FA Community Shield şampiyonluğu yaşadı. Klopp’un 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu.
Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un teknik direktörü Jürgen Klopp, sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.

haberimizvar.net- Ekim 2015’ten bu yana İngiliz ekibini çalıştıran teknik direktör Jürgen Klopp, sezon sonunda görevini bırakacağını duyurdu. Liverpool sosyal medya hesabından yayınlanan röportajda ayrılığı açıklayan Klopp, Kasım 2023’te bu kararını kulüple paylaştığını belirtti. 

Klopp, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sezon sonunda, kulüpten ayrılacağım. Bu kararın birçok insan için şok etkisi yaratacağının farkındayım. Kesinlikle bu kulübü, şehri ve taraftarları çok seviyorum. Enerjimin tükendiğini hissediyorum. Kesinlikle bir problem yok. Beraber geçirdiğimiz yılların sonucunda, size gerçekleri söyleme borcum var.”

Liverpool’da bugüne dek 464 maça çıkan Alman teknik adam, İngiliz ekibinde 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Kulüpler Dünya Kupası, 1 Premier Lig, 1 Avrupa Süper Kupası, 1 İngiltere FA Cup, 1 İngiltere Kupası, 1 FA Community Shield şampiyonluğu yaşadı.

Klopp’un 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.