Prime Orchestra Antalya'da sahne aldı

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 10.12.2023 - 09:46, Güncelleme: 10.12.2023 - 09:46
 

Prime Orchestra Antalya'da sahne aldı

Ukraynalı müzik grubu, Antalya'da müzikseverlerle buluştu.

haberimizvar.net- Ukrayna'nın Karkiv bölgesinde kurulan ve farklı ülkelerde konser veren Prime Orchestra, Kepez ilçesindeki Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde sahne aldı. Toplam 33 üyenin yer aldığı müzik grubu, sevilen şarkılarını seslendirdi. Şu ana kadar 20 ülkede sahne alan müzik grubu, konserlerden elde ettiği geliri Ukrayna'nın Karkiv bölgesindeki hastaneye bağışlayacak. Grubun kurucularından İurii Rybalka, yaptığı konuşmada, müzik grubunu 2014'te kurduklarını ifade etti. Katılımcılara teşekkür eden Rybalka, Türkiye'den sonra Bulgaristan ve Almanya'da konser vereceklerini söyledi.
Ukraynalı müzik grubu, Antalya'da müzikseverlerle buluştu.

haberimizvar.net- Ukrayna'nın Karkiv bölgesinde kurulan ve farklı ülkelerde konser veren Prime Orchestra, Kepez ilçesindeki Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde sahne aldı.

Toplam 33 üyenin yer aldığı müzik grubu, sevilen şarkılarını seslendirdi. Şu ana kadar 20 ülkede sahne alan müzik grubu, konserlerden elde ettiği geliri Ukrayna'nın Karkiv bölgesindeki hastaneye bağışlayacak.

Grubun kurucularından İurii Rybalka, yaptığı konuşmada, müzik grubunu 2014'te kurduklarını ifade etti.

Katılımcılara teşekkür eden Rybalka, Türkiye'den sonra Bulgaristan ve Almanya'da konser vereceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.