Prof. Dr. Çevik Bakan Ersoy’a neden teşekkür etti?

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.09.2019 - 10:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Prof. Dr. Çevik Bakan Ersoy’a neden teşekkür etti?

Arkeolog Prof. Dr. Nevzat Çevik, Arkeoloji Sanat Tarihi öğrencilerinin müze ve örenyerlerine ücretsiz girmesi kararını çıkaran Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a teşekkür etti.

haberimizvar.net Antalya’da arkeoloji denilince ilk akla gelen isim olan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nevzat Çevik, yıllardır talep edilmesine karşın bir türlü öğrencilerinin müzelere ücretsiz girmesini sağlayamadı. Yıllar sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan kararı müjdeleyen Çevik, Başkan Mehmet Ersoy’a da teşekkür etti. ÇEVİK’İN PAYLAŞIMI Prof. Dr. Çevik, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: “Arkeoloji Sanat Tarihi öğrencileri bundan sonra dershanelerine (yani müze ve örenyerlerine) ücretsiz girebilecek. Bir işçinin çalıştığı fabrikaya biletle girmesi gibiydi zaten. Bu kangren sorunu çözen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’a teşekkürler…”
Arkeolog Prof. Dr. Nevzat Çevik, Arkeoloji Sanat Tarihi öğrencilerinin müze ve örenyerlerine ücretsiz girmesi kararını çıkaran Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a teşekkür etti.

haberimizvar.net Antalya’da arkeoloji denilince ilk akla gelen isim olan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nevzat Çevik, yıllardır talep edilmesine karşın bir türlü öğrencilerinin müzelere ücretsiz girmesini sağlayamadı. Yıllar sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan kararı müjdeleyen Çevik, Başkan Mehmet Ersoy’a da teşekkür etti.

ÇEVİK’İN PAYLAŞIMI

Prof. Dr. Çevik, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: “Arkeoloji Sanat Tarihi öğrencileri bundan sonra dershanelerine (yani müze ve örenyerlerine) ücretsiz girebilecek. Bir işçinin çalıştığı fabrikaya biletle girmesi gibiydi zaten. Bu kangren sorunu çözen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’a teşekkürler…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.