Putin Yeşilköy’e indi

GÜNDEM 08.01.2020 - 10:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Putin Yeşilköy’e indi

Yeni yapılan İstanbul Havalimanı’nın fırtına nedeniyle uçuşlara kapanması ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na inişlerin de sabah 6’ya kadar ertelenmesi nedeniyle Rus lider Vladimir Putin’in uçağı emektar Atatürk (Yeşilköy) Havalimanı’na indi.

haberimizvar.net- Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul’a geldi. Fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı uçuşlara kapatılırken ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşların sabah 6.00’ya kadar ertelenmesi nedeniyle Vladimir Putin’in uçağı sadece kargo uçakları için açık tutulan Atatürk Havalimanı’na indi. Suriye’deki temaslarının ardından Türkiye’ye hareket eden Putin’i taşıyan uçak, saat 21.00’de İstanbul’a geldi. Vladimir Putin’i taşıyan konvoy, yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrıldı. Putin, yarın Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenine katılacak.   LAVROV DA İSTANBUL’DA Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye geldi. Özel bir uçakla saat 21.00’da Moskova’dan İstanbul’a gelen Lavrov İstanbul Havalimanı’nda yetkililer tarafından karşılandı. Bakan Lavrov daha sonra apronda bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı. 
Yeni yapılan İstanbul Havalimanı’nın fırtına nedeniyle uçuşlara kapanması ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na inişlerin de sabah 6’ya kadar ertelenmesi nedeniyle Rus lider Vladimir Putin’in uçağı emektar Atatürk (Yeşilköy) Havalimanı’na indi.

haberimizvar.net- Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul’a geldi. Fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı uçuşlara kapatılırken ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşların sabah 6.00’ya kadar ertelenmesi nedeniyle Vladimir Putin’in uçağı sadece kargo uçakları için açık tutulan Atatürk Havalimanı’na indi. Suriye’deki temaslarının ardından Türkiye’ye hareket eden Putin’i taşıyan uçak, saat 21.00’de İstanbul’a geldi. Vladimir Putin’i taşıyan konvoy, yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrıldı. Putin, yarın Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenine katılacak.

 

LAVROV DA İSTANBUL’DA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye geldi. Özel bir uçakla saat 21.00’da Moskova’dan İstanbul’a gelen Lavrov İstanbul Havalimanı’nda yetkililer tarafından karşılandı. Bakan Lavrov daha sonra apronda bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.