Putin’den ‘savaş’ açıklaması

GÜNDEM 02.03.2020 - 11:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Putin’den ‘savaş’ açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Kimseyle savaşa girmeye niyetimiz yok" dedi.

haberimizvar.net-TASS haber ajansına konuşan Putin, diğer ülkeleri de Rusya'ya savaşmaktan caydırmak istediklerini kaydetti. Putin, diğer ülkelerin savunma harcamalarının düşerken Rusya'nın orduya daha çok harcama yaptığını söyleyerek, diğer ülkelerin Rusya'yı yakalamaya çalıştığını iddia etti. TASS, bahsi geçen röportajın 20 Şuba'ta yapıldığını ancak bugün yayımlandığını duyurdu. TSK’DAN BAHAR KALKANI HAREKATI 34 askerin İdlib'de Suriye ordusunun saldırısı sonucunda şehit olmasının ardından TSK, Suriye'nin kuzeybatısına 'Bahar Kalkanı Harekâtı'nı başlattığını duyurdu. İdlib'de Rusya, Suriye ordusuna hava desteği veriyor. 5 Mart'ta Putin ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya'da bir araya gelecek.  
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Kimseyle savaşa girmeye niyetimiz yok" dedi.

haberimizvar.net-TASS haber ajansına konuşan Putin, diğer ülkeleri de Rusya'ya savaşmaktan caydırmak istediklerini kaydetti. Putin, diğer ülkelerin savunma harcamalarının düşerken Rusya'nın orduya daha çok harcama yaptığını söyleyerek, diğer ülkelerin Rusya'yı yakalamaya çalıştığını iddia etti. TASS, bahsi geçen röportajın 20 Şuba'ta yapıldığını ancak bugün yayımlandığını duyurdu.

TSK’DAN BAHAR KALKANI HAREKATI

34 askerin İdlib'de Suriye ordusunun saldırısı sonucunda şehit olmasının ardından TSK, Suriye'nin kuzeybatısına 'Bahar Kalkanı Harekâtı'nı başlattığını duyurdu. İdlib'de Rusya, Suriye ordusuna hava desteği veriyor. 5 Mart'ta Putin ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya'da bir araya gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.