Rakamlarla Antalya Baro seçimi ve yeni yönetim

GÜNDEM 18.10.2022 - 12:54, Güncelleme: 18.10.2022 - 12:54
 

Rakamlarla Antalya Baro seçimi ve yeni yönetim

Yeniden Antalya Barosu Başkanı seçilen Hüseyin Geçilmez’in 10 kişilik yönetim kurulu üyeleri belli oldu. Kendi listesinden 7 kişiyi yönetimine seçtiren Geçilmez’in ekibine diğer aday Cenk Soyer’in listesinden 2 isim girmeyi başardı. Listeye 1 bağımsız üye de girdi.

haberimizvar.net- Antalya Barosu Olağan Genel Kurulu’nda tekrar başkanlığa seçilen Hüseyin Geçilmez’in yönetimi belli oldu. 6 bin 279 oy kullanma hakkı bulunan ve 3 bin 398 oyun kullanıldığı genel kurulda 4 oy geçersiz sayıldı. Oy sayımı sonucunda mevcut başkan Hüseyin Geçilmez 1.894 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan Cenk Soyer 1.388 oy aldı. Mustafa Alperen Erol’un oyu 50’de, Mücahit Gündoğdu’nun oyu 28’de kaldı LİSTE DELİNDİ Hüseyin Geçilmez’in başkanlığındaki 10 kişilik yönetim kuruluna ise Geçilmez’in aday listesinden 7 isim girdi. Bu isimler Şebnem Ülk Yılmaz, Özhan Karazeybek, Gizem Kumbul, Çevik Köken ve Yadigar Gedik Toy olarak açıklandı. Rakip aday Cenk Soyer’in listesinden 2 isim de listeyi delerek yönetimde yer buldu. Bu isimler Yasemin Sönmez ve Abdullah Çakacı oldu. Ayrıca seçime bağımsız olarak giren Seray Yörük de 1.516 oy olarak 7. sıradan yönetim kurulu üyesi oldu.  KADINLAR SÖZ SAHİBİ Bu arada Antalya Barosu’nun 10 kişilik yönetiminin 5’inin kadın olması dikkat çekti. Oy kullanan avukatlar, yönetim kuruluna Yasemin Sönmez, Şebnem Ülk Yılmaz, Gizem Kumbul, Seray Yörük ve Yasemin Gedik Toy’u seçerek yönetimde kadın-erkek eşitliğini sağladı. TEŞEKKÜR ETTİ Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Antalya Barosu Başkanı Hüseyin Geçilmez, sandığa giden ve oy kullanan tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Demokratik bir seçim olduğunu belirten Geçilmez, “Seçim sürecinde yarıştığım meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarına göre beni 2. kez Antalya Barosu Başkanlığı ile onurlandıran tüm avukat arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi. DEĞİŞİM BAŞLADI  Seçimlerde “Değişim” sloganı ile yarışan Cenk Soyer de, seçimi kaybetmesine rağmen değişimin çoktan başladığını belirterek, “Seçilen ve seçilemeyen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyor ve ‘Şimdi yeni şeyler söylemek lazım’ diyen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. ANTALYA BAROSU YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE ALDIKLARI OYLAR  Mehmet Fettahoğlu (1906), Yasemin Sönmez (1.742), Şebnem Ülk Yılmaz (1.715), Özhan Karazeybek (1.648), Ali Görgülü (1.607), Gizem Kumbul (1.577), Seray Yörük (1.516), Abdullah Çakacı ( 1.479), Çevik Köken (1.463), Yasemin Gedik Toy ( 1.386).
Yeniden Antalya Barosu Başkanı seçilen Hüseyin Geçilmez’in 10 kişilik yönetim kurulu üyeleri belli oldu. Kendi listesinden 7 kişiyi yönetimine seçtiren Geçilmez’in ekibine diğer aday Cenk Soyer’in listesinden 2 isim girmeyi başardı. Listeye 1 bağımsız üye de girdi.

haberimizvar.net- Antalya Barosu Olağan Genel Kurulu’nda tekrar başkanlığa seçilen Hüseyin Geçilmez’in yönetimi belli oldu. 6 bin 279 oy kullanma hakkı bulunan ve 3 bin 398 oyun kullanıldığı genel kurulda 4 oy geçersiz sayıldı. Oy sayımı sonucunda mevcut başkan Hüseyin Geçilmez 1.894 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan Cenk Soyer 1.388 oy aldı. Mustafa Alperen Erol’un oyu 50’de, Mücahit Gündoğdu’nun oyu 28’de kaldı

LİSTE DELİNDİ

Hüseyin Geçilmez’in başkanlığındaki 10 kişilik yönetim kuruluna ise Geçilmez’in aday listesinden 7 isim girdi. Bu isimler Şebnem Ülk Yılmaz, Özhan Karazeybek, Gizem Kumbul, Çevik Köken ve Yadigar Gedik Toy olarak açıklandı. Rakip aday Cenk Soyer’in listesinden 2 isim de listeyi delerek yönetimde yer buldu. Bu isimler Yasemin Sönmez ve Abdullah Çakacı oldu. Ayrıca seçime bağımsız olarak giren Seray Yörük de 1.516 oy olarak 7. sıradan yönetim kurulu üyesi oldu. 

KADINLAR SÖZ SAHİBİ

Bu arada Antalya Barosu’nun 10 kişilik yönetiminin 5’inin kadın olması dikkat çekti. Oy kullanan avukatlar, yönetim kuruluna Yasemin Sönmez, Şebnem Ülk Yılmaz, Gizem Kumbul, Seray Yörük ve Yasemin Gedik Toy’u seçerek yönetimde kadın-erkek eşitliğini sağladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Antalya Barosu Başkanı Hüseyin Geçilmez, sandığa giden ve oy kullanan tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Demokratik bir seçim olduğunu belirten Geçilmez, “Seçim sürecinde yarıştığım meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarına göre beni 2. kez Antalya Barosu Başkanlığı ile onurlandıran tüm avukat arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

DEĞİŞİM BAŞLADI

 Seçimlerde “Değişim” sloganı ile yarışan Cenk Soyer de, seçimi kaybetmesine rağmen değişimin çoktan başladığını belirterek, “Seçilen ve seçilemeyen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyor ve ‘Şimdi yeni şeyler söylemek lazım’ diyen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ANTALYA BAROSU YÖNETİM KURULU

ÜYELERİ VE ALDIKLARI OYLAR 

Mehmet Fettahoğlu (1906), Yasemin Sönmez (1.742), Şebnem Ülk Yılmaz (1.715), Özhan Karazeybek (1.648), Ali Görgülü (1.607), Gizem Kumbul (1.577), Seray Yörük (1.516), Abdullah Çakacı ( 1.479), Çevik Köken (1.463), Yasemin Gedik Toy ( 1.386).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.