"Ramazan Bayramı trafik tedbirleri"

GÜNDEM 22.05.2020 - 18:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

"Ramazan Bayramı trafik tedbirleri"

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Bayramı trafik tedbirleri" genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, bayram süresince ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen 22-27 Mayıs tarihlerinde sıkı trafik denetimleri yapılacak

haberimizvar.net-İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Bayramı trafik tedbirleri" genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, bayram süresince ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen 22-27 Mayıs tarihlerinde sıkı trafik denetimleri yapılacak. Ramazan Bayramı’nda günlük ortalama polis ve jandarmadan toplam 18 bin 564 trafik personeli görev alacak, bayram tatili süresince ise polis ve jandarmadan oluşan 111 bin 384 personel görevli olacak. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında yüzde 50 kapasite uygulamasına devam edilecek.  65 yaş ve üstü vatandaşlar ile tarım ürünleri hasadı kapsamında seyahat izni verilen vatandaşların izin belgeleri kontrol edilecek. Trafiğin yoğunlaştığı bölgelerde maket model araç uygulamasına devam edilecek. Bu kapsamda 767 adet maket polis aracı yollara yerleştirildi.
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Bayramı trafik tedbirleri" genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, bayram süresince ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen 22-27 Mayıs tarihlerinde sıkı trafik denetimleri yapılacak

haberimizvar.net-İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Bayramı trafik tedbirleri" genelgesi gönderdi.

Genelgeye göre, bayram süresince ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen 22-27 Mayıs tarihlerinde sıkı trafik denetimleri yapılacak.

Ramazan Bayramı’nda günlük ortalama polis ve jandarmadan toplam 18 bin 564 trafik personeli görev alacak, bayram tatili süresince ise polis ve jandarmadan oluşan 111 bin 384 personel görevli olacak. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında yüzde 50 kapasite uygulamasına devam edilecek. 

65 yaş ve üstü vatandaşlar ile tarım ürünleri hasadı kapsamında seyahat izni verilen vatandaşların izin belgeleri kontrol edilecek. Trafiğin yoğunlaştığı bölgelerde maket model araç uygulamasına devam edilecek. Bu kapsamda 767 adet maket polis aracı yollara yerleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.