Ramazan’da sokağa çıkma yasağı geliyor

GÜNDEM 26.03.2021 - 16:32, Güncelleme: 26.03.2021 - 16:32
 

Ramazan’da sokağa çıkma yasağı geliyor

Korona virüs vakalarında yaşanan artışla beraber yasakların gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Bu konuyu köşesinde yazan T24 yazarı Tolga Şardan Ankara kulislerinde Ramazan’da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı ve bu sürecin iki ya da üç hafta süreceğini yazdı.

haberimizvar.net T24 yazarı Tolga Şardan korona virüs vakalarında yaşanan artış sonrası Ramazan’da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını belirtirken bu sürecin iki ya da üç hafta süreceğini iddia etti. Şardan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle: Kulislere göre ülkede tamamıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu sürenin iki ya da üç hafta sürmesinin öngörüldüğü belirtiliyor Ramazan'da kapanmaya doğru Gelelim başlıktaki cümlenin açılımına… Malum, 13 Nisan'da Ramazan ayı başlıyor. Ankara'da kulislerde konuşulan bilgilere göre, hükümet Ramazan ayının bir bölümünde "tam kapanmaya" gidecek. Yani ülkede tamamıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu sürenin iki ya da üç hafta sürmesinin öngörüldüğü belirtiliyor. Ülkedeki ekonomik göstergelerin iyi olmaması, özellikle günlük yevmiye ile çalışanların pandemide ekonomik zorluk yaşaması ve pek çok çalışanın işsiz kalması nedeniyle hükümetin zorunlu olarak normal yaşama dönüşle birlikte "dört renkli haritada"ki vaka durumun her geçen hafta kötüye gitmesinin tam kapanma gerekçesi olacağı ifade ediliyor.
Korona virüs vakalarında yaşanan artışla beraber yasakların gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Bu konuyu köşesinde yazan T24 yazarı Tolga Şardan Ankara kulislerinde Ramazan’da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı ve bu sürecin iki ya da üç hafta süreceğini yazdı.

haberimizvar.net

T24 yazarı Tolga Şardan korona virüs vakalarında yaşanan artış sonrası Ramazan’da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını belirtirken bu sürecin iki ya da üç hafta süreceğini iddia etti.

Şardan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Kulislere göre ülkede tamamıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu sürenin iki ya da üç hafta sürmesinin öngörüldüğü belirtiliyor

Ramazan'da kapanmaya doğru

Gelelim başlıktaki cümlenin açılımına…

Malum, 13 Nisan'da Ramazan ayı başlıyor.

Ankara'da kulislerde konuşulan bilgilere göre, hükümet Ramazan ayının bir bölümünde "tam kapanmaya" gidecek.

Yani ülkede tamamıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu sürenin iki ya da üç hafta sürmesinin öngörüldüğü belirtiliyor.

Ülkedeki ekonomik göstergelerin iyi olmaması, özellikle günlük yevmiye ile çalışanların pandemide ekonomik zorluk yaşaması ve pek çok çalışanın işsiz kalması nedeniyle hükümetin zorunlu olarak normal yaşama dönüşle birlikte "dört renkli haritada"ki vaka durumun her geçen hafta kötüye gitmesinin tam kapanma gerekçesi olacağı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.