Randevu vermemesini bile haklı bulan var!

GÜNDEM 13.01.2020 - 20:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Randevu vermemesini bile haklı bulan var!

İYİ Parti içinde yaşandığı iddia edilen merkez sağ ve ülkücüler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne yapılacak atamaları geciktirdiği iddia edildi. Parti içindeki ikilik Başkan Böcek’i de zor durumda bıraktı. İYİ Partililer arasında Başkan Böcek’in İYİ Partili yöneticilerine randevu vermemesini haklı bulanlar bile var.

haberimizvar.net-Antalya siyaseti durulmak bilmiyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Büyükşehir Meclisi’nde İYİ Parti grup kararı alarak CHP’ye karşı oy kullanmıştı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e atamasına söz verdiği bürokratları atamadığı gerekçesiyle hareket eden İYİ Partililer, bir de seçimde CHP listelerinden seçilen meclis üyelerine partiden istifa etmesi çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya Konyaaltı Belediye Meclisi’nden 3 CHP’li üye uyarak, istifalarını açıklamıştı. BÜYÜKŞEHİR DE GERİLDİ Öte yandan, Başkan Böcek’in atama konusuyla ilgili olarak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer ile birlikte beraberindeki heyete randevu vermemesi siyasi kulislerin gündem konusu olmuştu. Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti içinde ülkücüler ve merkez sağ siyaseti yapanlar arasında başlayan ‘ikilik’ CHP ilişkilerine ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde atama konusunu da yansıdı. Başkan Böcek’e atama yapılması için verilen isimler üzerinde bir taraftan merkez sağcılar diğer taraftan da ülkücülerin tartışmaya açması Büyükşehir’in de gerilmesine neden oldu. ATAMALAR BEKLEMEDE İYİ Parti’den atamalarla ilgili ülkücü kökenli kesimden gelen isimlere merkez sağ yakın isimler karşı çıkınca, merkez sağdan gelen isimlere ülkücüler karşı çıkınca olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e oldu. Böcek, İYİ Partililer arasında kalınca çareyi atamaları bekletmekte buldu.    
İYİ Parti içinde yaşandığı iddia edilen merkez sağ ve ülkücüler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne yapılacak atamaları geciktirdiği iddia edildi. Parti içindeki ikilik Başkan Böcek’i de zor durumda bıraktı. İYİ Partililer arasında Başkan Böcek’in İYİ Partili yöneticilerine randevu vermemesini haklı bulanlar bile var.

haberimizvar.net-Antalya siyaseti durulmak bilmiyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Büyükşehir Meclisi’nde İYİ Parti grup kararı alarak CHP’ye karşı oy kullanmıştı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e atamasına söz verdiği bürokratları atamadığı gerekçesiyle hareket eden İYİ Partililer, bir de seçimde CHP listelerinden seçilen meclis üyelerine partiden istifa etmesi çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya Konyaaltı Belediye Meclisi’nden 3 CHP’li üye uyarak, istifalarını açıklamıştı.

BÜYÜKŞEHİR DE GERİLDİ

Öte yandan, Başkan Böcek’in atama konusuyla ilgili olarak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer ile birlikte beraberindeki heyete randevu vermemesi siyasi kulislerin gündem konusu olmuştu. Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti içinde ülkücüler ve merkez sağ siyaseti yapanlar arasında başlayan ‘ikilik’ CHP ilişkilerine ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde atama konusunu da yansıdı. Başkan Böcek’e atama yapılması için verilen isimler üzerinde bir taraftan merkez sağcılar diğer taraftan da ülkücülerin tartışmaya açması Büyükşehir’in de gerilmesine neden oldu.

ATAMALAR BEKLEMEDE

İYİ Parti’den atamalarla ilgili ülkücü kökenli kesimden gelen isimlere merkez sağ yakın isimler karşı çıkınca, merkez sağdan gelen isimlere ülkücüler karşı çıkınca olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e oldu. Böcek, İYİ Partililer arasında kalınca çareyi atamaları bekletmekte buldu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.