Rant üretmeyen belediyeler istiyoruz

YEREL 02.04.2024 - 11:13, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:13
 

Rant üretmeyen belediyeler istiyoruz

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şubesi Eş Başkanı Şükran İçöz, 31 Mart yerel seçimleri için yaptığı değerlendirmede, "Sağlıklı, yaşanabilir, rant üretmeyen, demokrasinin gelişmesine katkı sağlayan kentler ve yerel yönetimler istiyoruz" dedi.

haberimizvar.net- Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şube Eş Başkanı Şükran İçöz, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. İçöz, seçimlerde ortaya çıkan sonucun uygulanan yanlış ekonomik politikalar ile derinleşen yoksulluğa ve baskıcı siyasal politikalara isyan olarak görmek gerektiğini söyledi. Şükran İçöz, sağlıklı olmanın çeşitli parametlerinin bulunduğunu ve bunların bir çoğunun kent yaşamı ve ve kente dair mühendislik alanlarıyla ilgili olduğunu altının çizerek, şunları söyledi: "Sağlıklı ve dengeli beslenme, temiz su ve gıdaya erişim, temiz hava, sağlıklı çevre doğa ile uyumlu bir yaşa, uygun konutlarda barınma, evsel ve sanayi atıklarını bertaraf edecek doğaya ve canlılara zarar vermeyecek uygun alt yapı sistemleri gibi temel parametlerin yanında insanların kültürel, sanatsal eğitim gibi başlıklarda kendisini eyleyeceği mekanlara ve olanaklara sahip olması gerekir. En önemli kent parametrelerden biri de kent hakkıdır. Kente dair alınacak her türlü kararda mekanizmalara katılım, demokratik kollektif bir yaşam üretmedir."
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şubesi Eş Başkanı Şükran İçöz, 31 Mart yerel seçimleri için yaptığı değerlendirmede, "Sağlıklı, yaşanabilir, rant üretmeyen, demokrasinin gelişmesine katkı sağlayan kentler ve yerel yönetimler istiyoruz" dedi.

haberimizvar.net- Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şube Eş Başkanı Şükran İçöz, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. İçöz, seçimlerde ortaya çıkan sonucun uygulanan yanlış ekonomik politikalar ile derinleşen yoksulluğa ve baskıcı siyasal politikalara isyan olarak görmek gerektiğini söyledi. Şükran İçöz, sağlıklı olmanın çeşitli parametlerinin bulunduğunu ve bunların bir çoğunun kent yaşamı ve ve kente dair mühendislik alanlarıyla ilgili olduğunu altının çizerek, şunları söyledi:

"Sağlıklı ve dengeli beslenme, temiz su ve gıdaya erişim, temiz hava, sağlıklı çevre doğa ile uyumlu bir yaşa, uygun konutlarda barınma, evsel ve sanayi atıklarını bertaraf edecek doğaya ve canlılara zarar vermeyecek uygun alt yapı sistemleri gibi temel parametlerin yanında insanların kültürel, sanatsal eğitim gibi başlıklarda kendisini eyleyeceği mekanlara ve olanaklara sahip olması gerekir. En önemli kent parametrelerden biri de kent hakkıdır. Kente dair alınacak her türlü kararda mekanizmalara katılım, demokratik kollektif bir yaşam üretmedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.