Ranta talana geçit vermeyeceğiz

SİYASET 26.01.2024 - 16:09, Güncelleme: 26.01.2024 - 17:03
 

Ranta talana geçit vermeyeceğiz

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP'li Finike Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Finike'nin coğrafi konumu ve doğası itibariyle ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde olduğunu belirterek, "Hiç bir hırs uğruna Finike'nin doğal çehresinin bozulmasına müsaade edemeyiz. Finike'de ranta talana geçit vermeyeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- TEK AMACIMIZ FİNİKEYE DÜZGÜN HİZMET EDEBİLMEK Göreve geldiği günden itibaren cesur hizmet dürüst başkan diyerek şeffaf belediyecilik anlayışıyla her vatandaşa eşit hizmet ulaştırabilmek amacıyla yola çıktığını belirten Başkan Geyikçi, ‘’Sorumluluğu devraldığımızda mazot parasını bile ödeyememiş, borç içinde bir belediye ile karşılaştık. Sizlerin de destekleriyle bu borçları ödeyip güvenilir bir belediyecilik anlayışı benimsedik. Tek amacımız Finike’mize en doğru hizmeti en temiz şekilde ulaştırabilmek. Bunun için atılacak her adımı atmaya hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizin hakkını gözetecek; vatandaşımız için vatandaşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.’’ ifadelerinde bulundu. RANTA TALANA GEÇİT VERMEYECEĞİZ Finike’nin coğrafi konumu ve doğası itibari ile ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Geyikçi, ‘’Siyasetçiler, attığı her adımda, yaptığı her yatırımda geleceği düşünmek zorunda. Hiçbir hırs uğruna Finike’nin doğal çehresinin bozulmasına müsaade edemeyiz. İlçemiz için gelecek hiçbir yatırıma karşı değiliz ancak bugün için çalışırken yarın sizlere yaşanabilir bir çevre bırakmayı göz ardı edemeyiz. Bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız projelerde her zaman odak noktamız halkımıza fayda sağlarken doğayla uyumlu olabilmek.’’ dedi. GENÇLERİN HEYECANI BAŞKA, GENÇLER İLE BİR ARADA OLMANIN HEYECANI BAMBAŞKA Gençlerin hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiğinin önemine vurgu yapan Geyikçi gençler ile bir arada olmanın kendisini ne kadar heyecanlandırdığını belirttikten sonra ‘’Altyapıyı tamamladık, bundan sonrası üstyapıyı tamamlayıp Finike’yi turizm ve kültür alanında bir cazibe merkezi haline getirmek. Yeni dönemde geleceğimizin teminatı gençlerimizin Mustafa Abilerinden beklentilerini karşılamak için hazırız. Bu süreçte onlardan beklentimiz ellerini taşın altına koyup Finike’miz için çalıştığımız süreçte bize eşlik etmeleri. Bizler, gün gelecek görevlerimizi karşımızda oturan gençlere devredeceğiz. Cesaretimiz, kararlılığımız, azmimiz ve hizmet aşkımız ile hep birlikte ilçemizi daha iyiye taşıyacağımızdan şüphe duymuyorum. Gençlerimizin yönetimde söz sahibi olması bana mutluluk ve gurur veriyor. Gençliğin heyecanı başka, gençler ile bir arada olmanın heyecanı bambaşka. Bugün bizlere eşlik ederek geleceğe olan inancımı bir kez daha tazeleyen tüm gençlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP'li Finike Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Finike'nin coğrafi konumu ve doğası itibariyle ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde olduğunu belirterek, "Hiç bir hırs uğruna Finike'nin doğal çehresinin bozulmasına müsaade edemeyiz. Finike'de ranta talana geçit vermeyeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- TEK AMACIMIZ FİNİKEYE DÜZGÜN HİZMET EDEBİLMEK

Göreve geldiği günden itibaren cesur hizmet dürüst başkan diyerek şeffaf belediyecilik anlayışıyla her vatandaşa eşit hizmet ulaştırabilmek amacıyla yola çıktığını belirten Başkan Geyikçi, ‘’Sorumluluğu devraldığımızda mazot parasını bile ödeyememiş, borç içinde bir belediye ile karşılaştık. Sizlerin de destekleriyle bu borçları ödeyip güvenilir bir belediyecilik anlayışı benimsedik. Tek amacımız Finike’mize en doğru hizmeti en temiz şekilde ulaştırabilmek. Bunun için atılacak her adımı atmaya hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizin hakkını gözetecek; vatandaşımız için vatandaşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.’’ ifadelerinde bulundu.

RANTA TALANA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Finike’nin coğrafi konumu ve doğası itibari ile ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Geyikçi, ‘’Siyasetçiler, attığı her adımda, yaptığı her yatırımda geleceği düşünmek zorunda. Hiçbir hırs uğruna Finike’nin doğal çehresinin bozulmasına müsaade edemeyiz. İlçemiz için gelecek hiçbir yatırıma karşı değiliz ancak bugün için çalışırken yarın sizlere yaşanabilir bir çevre bırakmayı göz ardı edemeyiz. Bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız projelerde her zaman odak noktamız halkımıza fayda sağlarken doğayla uyumlu olabilmek.’’ dedi.

GENÇLERİN HEYECANI BAŞKA, GENÇLER İLE BİR ARADA OLMANIN HEYECANI BAMBAŞKA

Gençlerin hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiğinin önemine vurgu yapan Geyikçi gençler ile bir arada olmanın kendisini ne kadar heyecanlandırdığını belirttikten sonra ‘’Altyapıyı tamamladık, bundan sonrası üstyapıyı tamamlayıp Finike’yi turizm ve kültür alanında bir cazibe merkezi haline getirmek. Yeni dönemde geleceğimizin teminatı gençlerimizin Mustafa Abilerinden beklentilerini karşılamak için hazırız. Bu süreçte onlardan beklentimiz ellerini taşın altına koyup Finike’miz için çalıştığımız süreçte bize eşlik etmeleri. Bizler, gün gelecek görevlerimizi karşımızda oturan gençlere devredeceğiz. Cesaretimiz, kararlılığımız, azmimiz ve hizmet aşkımız ile hep birlikte ilçemizi daha iyiye taşıyacağımızdan şüphe duymuyorum. Gençlerimizin yönetimde söz sahibi olması bana mutluluk ve gurur veriyor. Gençliğin heyecanı başka, gençler ile bir arada olmanın heyecanı bambaşka. Bugün bizlere eşlik ederek geleceğe olan inancımı bir kez daha tazeleyen tüm gençlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.