Regnum Carya turnuvasını Jacob Oakley kazandı

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2024 - 15:57, Güncelleme: 18.03.2024 - 15:57
 

Regnum Carya turnuvasını Jacob Oakley kazandı

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi. Turnuvada Jacob Oakley şampiyon oldu.

haberimizvar.net- Belek turizm merkezindeki Carya ve National Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen 15. Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası'nda 51 takımdan 204 sporcu mücadele etti. Turnuvada profesyonellerde Jacob Oakley birinci olurken, 5 bin Euro ödülünün de sahibi oldu. Turnuvada Zeke Martinez ve Lucas Nemecz ise ikinciliği paylaştı. Amatör erkeklerde Alexey Striganov, kadınlarda Irina Nesterova şampiyon oldu. İki isme Carya ve National'da 6 ay üyelik hediye edildi. Turnuva sonunda ödül töreni ve gala düzenlendi. Dereceye girenlere ödülleri Regnum Carya İşletme Müdürü Tolga Yılmaz ve Carya Golf Kulübü Genel Müdürü Hasan Ceylan tarafından verildi. Turnuvada toplam 92 bin Euro ödül dağıtıldı. 
Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi. Turnuvada Jacob Oakley şampiyon oldu.

haberimizvar.net- Belek turizm merkezindeki Carya ve National Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen 15. Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası'nda 51 takımdan 204 sporcu mücadele etti. Turnuvada profesyonellerde Jacob Oakley birinci olurken, 5 bin Euro ödülünün de sahibi oldu. Turnuvada Zeke Martinez ve Lucas Nemecz ise ikinciliği paylaştı. Amatör erkeklerde Alexey Striganov, kadınlarda Irina Nesterova şampiyon oldu. İki isme Carya ve National'da 6 ay üyelik hediye edildi.

Turnuva sonunda ödül töreni ve gala düzenlendi. Dereceye girenlere ödülleri Regnum Carya İşletme Müdürü Tolga Yılmaz ve Carya Golf Kulübü Genel Müdürü Hasan Ceylan tarafından verildi. Turnuvada toplam 92 bin Euro ödül dağıtıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.