Rektör Özkan Genç MÜSİAD'ı ağırladı

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2023 - 20:15, Güncelleme: 13.12.2023 - 20:15
 

Rektör Özkan Genç MÜSİAD'ı ağırladı

Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Fatih Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Ziyarette gençlerin üniversite sanayi iş birliğinde alması gereken sorumlulukları ve hızlandırma merkezleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Derneğin gerçekleştirdiği ve süregelen etkinlikler hakkında bilgilendirilen Rektör Özkan ile Genç MÜSİAD, Antalya’nın gelecek planları ve vizyonu hakkında da bilgi paylaşımında bulundu. Rektör Özkan, üniversite öğrencileri için düzenlenen Genç Ticaret Elçileri, Young Business Academy, Tarım Akademisi gibi faaliyetler hakkında bilgi aldı. Başkan Özel ve yönetim kurulu üyeleri üniversite öğrencileri için fakültelere yönelik konferanslar ve teknik geziler gerçekleştireceklerini de belirtti.  Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi içerisinde bulunan Genç MÜSİAD Antalya ofisinin çalışmaları ve Genç MÜSİAD Öğrenci Topluluğu hakkında bilgi alan Özkan, genç iş insanlarına teşekkürlerini iletti. Ayrıca görüşmede kariyer planlamasının öneminden bahsedilerek, üniversite ve tüm sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ve kurumların daha fazla etkileşim içerisinde olması gerektiğine değinildi. 
Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Fatih Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Ziyarette gençlerin üniversite sanayi iş birliğinde alması gereken sorumlulukları ve hızlandırma merkezleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Derneğin gerçekleştirdiği ve süregelen etkinlikler hakkında bilgilendirilen Rektör Özkan ile Genç MÜSİAD, Antalya’nın gelecek planları ve vizyonu hakkında da bilgi paylaşımında bulundu. Rektör Özkan, üniversite öğrencileri için düzenlenen Genç Ticaret Elçileri, Young Business Academy, Tarım Akademisi gibi faaliyetler hakkında bilgi aldı. Başkan Özel ve yönetim kurulu üyeleri üniversite öğrencileri için fakültelere yönelik konferanslar ve teknik geziler gerçekleştireceklerini de belirtti. 

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi içerisinde bulunan Genç MÜSİAD Antalya ofisinin çalışmaları ve Genç MÜSİAD Öğrenci Topluluğu hakkında bilgi alan Özkan, genç iş insanlarına teşekkürlerini iletti. Ayrıca görüşmede kariyer planlamasının öneminden bahsedilerek, üniversite ve tüm sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ve kurumların daha fazla etkileşim içerisinde olması gerektiğine değinildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.