Rektör Ünal'dan Ferdi Tayfur’a tedavi daveti

GÜNDEM 19.04.2020 - 14:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Rektör Ünal'dan Ferdi Tayfur’a tedavi daveti

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, diyalize girdiğini açıklayan ve böbrek nakli önerilen sanatçı Ferdi Tayfur'u (75), tedavi için Antalya'ya davet etti.

haberimizvar.net-Sanatçı Ferdi Tayfur, katıldığı radyo programında sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Böbreklerinde rahatsızlık olduğunu aktaran Tayfur, "Bu rahatsızlığım ilerlemiş, farkında değildim. Bir gün tansiyonum 18'e çıktı. Derhal doktora götürdüler beni. Problemi öyle öğrendim. Birkaç defa nefes darlığı geçirdim. Direkt hastaneye gittim. Doktor arkadaşım diyalize bağlanmam gerektiğini söyledi. İlk başta korktum ama şimdi diyalize giriyorum ve gayet iyiyim. Böbrek nakli öneriyorlar. Bununla ilgili bir girişimde henüz bulunmadım" dedi. REKTÖR ÜNAL ANINDA YANITLADI AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Ferdi Tayfur'un diyalize girdiğini ve doktorların böbrek naklini önerdiğini söylediği haberi, sosyal medya hesabından paylaştı. Tayfur'a davette bulunan Rektör Ünal paylaşımında, "Şarkıları ve beyefendi kişiliğiyle gönlümüzde ayrı bir yeri olan Ferdi Tayfur'a geçmiş olsun diyorum. Dilerse kendisini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezimizde misafir edip, gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyarız" ifadelerini kullandı.      
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, diyalize girdiğini açıklayan ve böbrek nakli önerilen sanatçı Ferdi Tayfur'u (75), tedavi için Antalya'ya davet etti.

haberimizvar.net-Sanatçı Ferdi Tayfur, katıldığı radyo programında sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Böbreklerinde rahatsızlık olduğunu aktaran Tayfur, "Bu rahatsızlığım ilerlemiş, farkında değildim. Bir gün tansiyonum 18'e çıktı. Derhal doktora götürdüler beni. Problemi öyle öğrendim. Birkaç defa nefes darlığı geçirdim. Direkt hastaneye gittim. Doktor arkadaşım diyalize bağlanmam gerektiğini söyledi. İlk başta korktum ama şimdi diyalize giriyorum ve gayet iyiyim. Böbrek nakli öneriyorlar. Bununla ilgili bir girişimde henüz bulunmadım" dedi.

REKTÖR ÜNAL ANINDA YANITLADI

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Ferdi Tayfur'un diyalize girdiğini ve doktorların böbrek naklini önerdiğini söylediği haberi, sosyal medya hesabından paylaştı. Tayfur'a davette bulunan Rektör Ünal paylaşımında, "Şarkıları ve beyefendi kişiliğiyle gönlümüzde ayrı bir yeri olan Ferdi Tayfur'a geçmiş olsun diyorum. Dilerse kendisini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezimizde misafir edip, gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyarız" ifadelerini kullandı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.