Ringte dev kapışma

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.09.2023 - 17:04, Güncelleme: 19.09.2023 - 17:04
 

Ringte dev kapışma

RUS boksör Murat Gassiev ile İsveçli Otto Wallin arasında yapılacak Dünya Boks Birliği Kıta Şampiyonluğu (WBA-Continental) unvan maçı Regnum Carya Otel'de yapılacak.

haberimizvar.net- Rus boksör Murat Gassiev'in ağır siklette İsveçli Otto Wallin'e karşı WBA-Continental unvanını savunacağı müsabaka 30 Eylül'de Regnum Carya'da gerçekleştirilecek. Bu müsabaka 'Liga Stavok Uluslararası Boks Birliği (IBA) Şampiyonlar Gecesi'nin 10 rauntluk ana karşılaşması olacak. Belek turizm merkezindeki Regnum Carya'da düzenlenecek gece Uluslararası Boks Birliği'nin desteğiyle gerçekleştirilecek. Eski IBF ve WBA yarı ağır (kruvazör) sıklet şampiyonu Gassiev, bu unvanı 2020'den bu yana 4 kez nakavtla kazandı.  Gassiev, Erivan'daki son karşılaşmasında ABD'li namağlup boksör Mike Balogun'u ikinci rauntta nakavt etti. Murat Gassiev kazandığı bu maçın ardından WBA Kıtalararası Şampiyon unvanını kazandı. Gassiev, IBF ve WBA ağır sıklet sıralamasında 11'inci sırada yer alıyor. IBF'de 10, WBC'de (Dünya Boks Konseyi) 11, WBO'da (Dünya Boks Organizasyonu) ise 9'uncu sırada bulunan Otto Wallin ise İngiliz WBS (Dünya Boks Serisi) şampiyonu Tyson Fury ile 2019'da yaptığı müsabaka ile tanınıyor. Wallin'in kariyerindeki tek yenilgi Fury oldu. Wallin bu maçın ardından, sonuncusu ABD'li Helaman Olguin'e karşı olmak üzere 5 maç daha kazandı
RUS boksör Murat Gassiev ile İsveçli Otto Wallin arasında yapılacak Dünya Boks Birliği Kıta Şampiyonluğu (WBA-Continental) unvan maçı Regnum Carya Otel'de yapılacak.

haberimizvar.net- Rus boksör Murat Gassiev'in ağır siklette İsveçli Otto Wallin'e karşı WBA-Continental unvanını savunacağı müsabaka 30 Eylül'de Regnum Carya'da gerçekleştirilecek. Bu müsabaka 'Liga Stavok Uluslararası Boks Birliği (IBA) Şampiyonlar Gecesi'nin 10 rauntluk ana karşılaşması olacak. Belek turizm merkezindeki Regnum Carya'da düzenlenecek gece Uluslararası Boks Birliği'nin desteğiyle gerçekleştirilecek.

Eski IBF ve WBA yarı ağır (kruvazör) sıklet şampiyonu Gassiev, bu unvanı 2020'den bu yana 4 kez nakavtla kazandı.  Gassiev, Erivan'daki son karşılaşmasında ABD'li namağlup boksör Mike Balogun'u ikinci rauntta nakavt etti. Murat Gassiev kazandığı bu maçın ardından WBA Kıtalararası Şampiyon unvanını kazandı. Gassiev, IBF ve WBA ağır sıklet sıralamasında 11'inci sırada yer alıyor.

IBF'de 10, WBC'de (Dünya Boks Konseyi) 11, WBO'da (Dünya Boks Organizasyonu) ise 9'uncu sırada bulunan Otto Wallin ise İngiliz WBS (Dünya Boks Serisi) şampiyonu Tyson Fury ile 2019'da yaptığı müsabaka ile tanınıyor. Wallin'in kariyerindeki tek yenilgi Fury oldu. Wallin bu maçın ardından, sonuncusu ABD'li Helaman Olguin'e karşı olmak üzere 5 maç daha kazandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.