Rixos Hotels grubu özel bir etkinliğe hazırlanıyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2024 - 15:22, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:22
 

Rixos Hotels grubu özel bir etkinliğe hazırlanıyor

Rixos Hotels bu yaz Rixos Sungate'de özel bir yemek etkinliği başlatacak ve konuklarını ağırlamak için üç usta şefi misafir edecek.

haberimizvar.net- Temmuz ve ağustos aylarında üç akşam gerçekleştirilecek olan Flavour Fusion Crew'da Rixos Sungate Bloom Restaurant'ın Executive Şefi Recep Yüksel, sadece yetişkinlere yönelik bu etkinlik için Fransa'nın Lille kentinden üç konuk şefle; bir Michelin yıldızlı restoran Pureté'den Gérald Guille, Clarance Hotel'deki La Table de Clarance'dan Alexandre Miquel ve yine bir Michelin yıldızına sahip Le Cerisier'den Matieu Boutroy ile işbirliği yapacak. Şef Recep Yüksel, babasının restoranlarının mutfaklarında eğitim aldıktan sonra babasıyla birlikte Türkiye'nin altı ilinde restoranlar açmış ve babasından miras kalan tarih dolu mutfak eğitimini Mevlevi, Osmanlı ve Türk mutfağını temel alarak sürdürdü. Bloom Restaurant, denizden ve çevreden gelen en taze malzemelerle mevsiminde yerel yemekleri bir araya getirmek için 2023 yazında açıldı. Restoran 12 kişilik Şef Masası'na, usta miksologların yaratıcı kokteyllerini sunan bir bara ve blues'dan caza canlı müziğe ev sahipliği yapıyor. Her konuk şef, Şef Recep Yüksel ile birlikte çalışarak, ikonik Türk lezzetlerini ve misafirperverliğini Fransız dokunuşuyla harmanlayan, yalnızca bir geceliğine sunulan yedi çeşitten oluşan benzersiz bir tadım menüsü hazırlayacak. Gérald Guille 31 Temmuz Çarşamba günü, Alexander Miquel Clarance 14 Ağustos Çarşamba günü ve Mathieu Boutroy 22 Ağustos Perşembe günü mutfakta olacak. Flavour Fusion Crew etkinlikleri, Rixos Sungate'in Executive Villa misafirleri için ücretsiz olacak. Misafirlerin sadece yetişkinlere özel bu etkinlik için ön rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.
Rixos Hotels bu yaz Rixos Sungate'de özel bir yemek etkinliği başlatacak ve konuklarını ağırlamak için üç usta şefi misafir edecek.

haberimizvar.net- Temmuz ve ağustos aylarında üç akşam gerçekleştirilecek olan Flavour Fusion Crew'da Rixos Sungate Bloom Restaurant'ın Executive Şefi Recep Yüksel, sadece yetişkinlere yönelik bu etkinlik için Fransa'nın Lille kentinden üç konuk şefle; bir Michelin yıldızlı restoran Pureté'den Gérald Guille, Clarance Hotel'deki La Table de Clarance'dan Alexandre Miquel ve yine bir Michelin yıldızına sahip Le Cerisier'den Matieu Boutroy ile işbirliği yapacak.

Şef Recep Yüksel, babasının restoranlarının mutfaklarında eğitim aldıktan sonra babasıyla birlikte Türkiye'nin altı ilinde restoranlar açmış ve babasından miras kalan tarih dolu mutfak eğitimini Mevlevi, Osmanlı ve Türk mutfağını temel alarak sürdürdü. Bloom Restaurant, denizden ve çevreden gelen en taze malzemelerle mevsiminde yerel yemekleri bir araya getirmek için 2023 yazında açıldı. Restoran 12 kişilik Şef Masası'na, usta miksologların yaratıcı kokteyllerini sunan bir bara ve blues'dan caza canlı müziğe ev sahipliği yapıyor.

Her konuk şef, Şef Recep Yüksel ile birlikte çalışarak, ikonik Türk lezzetlerini ve misafirperverliğini Fransız dokunuşuyla harmanlayan, yalnızca bir geceliğine sunulan yedi çeşitten oluşan benzersiz bir tadım menüsü hazırlayacak. Gérald Guille 31 Temmuz Çarşamba günü, Alexander Miquel Clarance 14 Ağustos Çarşamba günü ve Mathieu Boutroy 22 Ağustos Perşembe günü mutfakta olacak.

Flavour Fusion Crew etkinlikleri, Rixos Sungate'in Executive Villa misafirleri için ücretsiz olacak. Misafirlerin sadece yetişkinlere özel bu etkinlik için ön rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.