Rozeti Muhittin Böcek takacak

SİYASET 04.10.2019 - 18:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Rozeti Muhittin Böcek takacak

DSP’den ayrılan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici CHP’ye geçtiğini ve rozetinin Salı günü Muhittin Böcek tarafından takılacağını söyledi. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ise süreçten haberi olmadığını, konuyu Böcek’le görüşeceklerini belirtti.

HABERİMİZ VAR – DSP’den Kemer ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Başkan Necati Topaloğlu’yla yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle belediye başkan yardımcılığından istifa ettikten sonra CHP’ye geçtiğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Salı günü yapılacak oturumuna katılacağını belirten Bilici, meclisin öncesinde yapılacak CHP grup toplantısında Başkan Muhittin Böcek tarafından parti rozetinin takılacağını söyledi. CHP’ye Başkan Böcek’in ısrarıyla geçtiğini dile getiren Bilici, “Kendisiyle 30 yıldır tanışırız. Birlikte ANAP’ta siyaset yaptık. Rica ettik, ben de CHP’ye geçtim” dedi.   DAHA ÖNCE DE GÖRÜŞME OLDU Bilici’nin CHP’ye geçtiğinden haberi olmadığını söyleyen İl Başkanı Ahmet Kumbul ise, “Bir ara böyle bir görüşme olmuştu. Fakat Başkan Muhittin Böcek’e ‘meclisin dengeleri bozulmamak şartıyla kabul edebileceğimizi’ söylemiştim. Ben Ankara’dayken tekrar bir görüşme olmuş galiba. Henüz bu konuyu Muhittin Başkan’la konuşmadık. Meclisin dengelerinin bozulmasına karşıyız. Denge bozulmayacaksa her meclis üyesine kapımız açık. Muhittin Başkan bu görüşmeyi yaparken hassasiyetlere de dikkat etmiştir” diye konuştu. 
DSP’den ayrılan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici CHP’ye geçtiğini ve rozetinin Salı günü Muhittin Böcek tarafından takılacağını söyledi. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ise süreçten haberi olmadığını, konuyu Böcek’le görüşeceklerini belirtti.

HABERİMİZ VAR – DSP’den Kemer ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Başkan Necati Topaloğlu’yla yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle belediye başkan yardımcılığından istifa ettikten sonra CHP’ye geçtiğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Salı günü yapılacak oturumuna katılacağını belirten Bilici, meclisin öncesinde yapılacak CHP grup toplantısında Başkan Muhittin Böcek tarafından parti rozetinin takılacağını söyledi. CHP’ye Başkan Böcek’in ısrarıyla geçtiğini dile getiren Bilici, “Kendisiyle 30 yıldır tanışırız. Birlikte ANAP’ta siyaset yaptık. Rica ettik, ben de CHP’ye geçtim” dedi.

 

DAHA ÖNCE DE GÖRÜŞME OLDU

Bilici’nin CHP’ye geçtiğinden haberi olmadığını söyleyen İl Başkanı Ahmet Kumbul ise, “Bir ara böyle bir görüşme olmuştu. Fakat Başkan Muhittin Böcek’e ‘meclisin dengeleri bozulmamak şartıyla kabul edebileceğimizi’ söylemiştim. Ben Ankara’dayken tekrar bir görüşme olmuş galiba. Henüz bu konuyu Muhittin Başkan’la konuşmadık. Meclisin dengelerinin bozulmasına karşıyız. Denge bozulmayacaksa her meclis üyesine kapımız açık. Muhittin Başkan bu görüşmeyi yaparken hassasiyetlere de dikkat etmiştir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.