Rüştü'nün son durumu

GÜNDEM 02.04.2020 - 16:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Rüştü'nün son durumu

Korona virüs nedeniyle yoğun bakımda yatan eşi Rüştü Reçber ile ilgili konuşan Işıl Reçber, virüsün eski milli kalecinin ciğerlerine indiğini ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

haberimizvar.net-Asist Analiz'den Kartal Yiğit'in haberine göre, Milli Takım’ın eski kalecilerinden Rüştü Reçber‘in yeni tip korona virüs (Covid-19) tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Işıl Reçber, eşinin sağlık durumuna dair bilgiler verdi. Işıl Reçber, eşinin ateşinin kontrol altına alındığı belirterek şu açıklamayı yaptı: “Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde. Hastalık çok ani gelişti. Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hâlâ yoğun bakımda. Tedavisine devam ediliyor.” 
Korona virüs nedeniyle yoğun bakımda yatan eşi Rüştü Reçber ile ilgili konuşan Işıl Reçber, virüsün eski milli kalecinin ciğerlerine indiğini ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

haberimizvar.net-Asist Analiz'den Kartal Yiğit'in haberine göre, Milli Takım’ın eski kalecilerinden Rüştü Reçber‘in yeni tip korona virüs (Covid-19) tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Işıl Reçber, eşinin sağlık durumuna dair bilgiler verdi.

Işıl Reçber, eşinin ateşinin kontrol altına alındığı belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde.

Hastalık çok ani gelişti. Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hâlâ yoğun bakımda. Tedavisine devam ediliyor.” 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.