Rüşvet alınmadıysa bırakın araştırılsın !

GÜNDEM 20.07.2020 - 13:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Rüşvet alınmadıysa bırakın araştırılsın !

CHP’lilerin Serik’teki 500 bin TL’lik rüşvet olayıyla ilgili verdiği Meclis Araştırma Önergesi’nin görüşmeleri sırasında, “Serik Belediyesi tek kuruş rüşvet almamıştır” diyen AKP Milletvekili Kemal Çelik’e CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir tepki gösterdi. Demir, “Madem rüşvet alınmadı niye araştırılmasına izin vermiyorsunuz” diye sordu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Serik İlçesi’nde geçtiğimiz aylarda bizzat İlçe Başkanı Enver Aputkan’ın sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıkan 500 bin TL’lik rüşvet olayı gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in TBMM’ye verdiği Meclis Araştırma Önergesi’nin görüşmeleri sırasında AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik, iddiaları yalanlayarak, “"Sayın bakanımızın hiçbir şekilde ne belediye başkanımıza ne de Serik Belediyesine yönelik bir rüşvet iddiası olmamıştır. Serik Belediyesi kimseden bir kuruş rüşvet almamıştır. Belediye Başkanımız da Antalya kamuoyunun yakından bildiği, uzun yıllar siyasetin içinde olan, rüşvetin ismiyle yan yana gelemeyeceği bir başkanımızdır" demişti.   APUTKAN’IN AÇIKLAMASINI PAYLAŞTI AKP’li Çelik’in bu sözlerine CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’den tepki geldi. Tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan Demir, “Sayın Kemal Çelik'in, ‘Serik'te rüşvet alınmamıştır’ demesini hayretler içinde okudum. Ya sayın vekil bakanın ve belediye başkanlarının dediklerini unutuyor veya unutkanlık problemi baş göstermiş. Biz demedik sizin bakanlarınız dedi hem de turizmle olağan bir toplantıda söylediler. Kamuoyuna paylaşan da sizin belediye başkanınız oldu. Şimdi çıkıp da ‘rüşvet alınmamıştır’ demek milletin aklıyla dalga geçmektir. Sayın Çelik mızrak çuvala sığmıyor artık en azından yapılanı yalanlamak yerine keşke mecliste bu konunun araştırılması için evet oyu verseydiniz. Peki alınmadığına eminsiniz neden araştırılmasına izin vermiyorsunuz ? Bırakın araştırılsın, herkes bilsin. Ne var da korkuyorsunuz. Bakın tekrar söylüyorum biz demiyoruz aşağıda yazanı iyi okuyun sizin içinizden ‘sizin’ belediye başkanınız diyor. Okumanızı tavsiye ederim” dedi. CHP’li Demir, hesabından Serik’in AKP’li Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın rüşvet olayını ortaya çıkaran açıklamasını da paylaştı.
CHP’lilerin Serik’teki 500 bin TL’lik rüşvet olayıyla ilgili verdiği Meclis Araştırma Önergesi’nin görüşmeleri sırasında, “Serik Belediyesi tek kuruş rüşvet almamıştır” diyen AKP Milletvekili Kemal Çelik’e CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir tepki gösterdi. Demir, “Madem rüşvet alınmadı niye araştırılmasına izin vermiyorsunuz” diye sordu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Serik İlçesi’nde geçtiğimiz aylarda bizzat İlçe Başkanı Enver Aputkan’ın sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıkan 500 bin TL’lik rüşvet olayı gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in TBMM’ye verdiği Meclis Araştırma Önergesi’nin görüşmeleri sırasında AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik, iddiaları yalanlayarak, “"Sayın bakanımızın hiçbir şekilde ne belediye başkanımıza ne de Serik Belediyesine yönelik bir rüşvet iddiası olmamıştır. Serik Belediyesi kimseden bir kuruş rüşvet almamıştır. Belediye Başkanımız da Antalya kamuoyunun yakından bildiği, uzun yıllar siyasetin içinde olan, rüşvetin ismiyle yan yana gelemeyeceği bir başkanımızdır" demişti.

 

APUTKAN’IN AÇIKLAMASINI PAYLAŞTI

AKP’li Çelik’in bu sözlerine CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’den tepki geldi. Tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan Demir, “Sayın Kemal Çelik'in, ‘Serik'te rüşvet alınmamıştır’ demesini hayretler içinde okudum. Ya sayın vekil bakanın ve belediye başkanlarının dediklerini unutuyor veya unutkanlık problemi baş göstermiş. Biz demedik sizin bakanlarınız dedi hem de turizmle olağan bir toplantıda söylediler. Kamuoyuna paylaşan da sizin belediye başkanınız oldu. Şimdi çıkıp da ‘rüşvet alınmamıştır’ demek milletin aklıyla dalga geçmektir. Sayın Çelik mızrak çuvala sığmıyor artık en azından yapılanı yalanlamak yerine keşke mecliste bu konunun araştırılması için evet oyu verseydiniz. Peki alınmadığına eminsiniz neden araştırılmasına izin vermiyorsunuz ? Bırakın araştırılsın, herkes bilsin. Ne var da korkuyorsunuz. Bakın tekrar söylüyorum biz demiyoruz aşağıda yazanı iyi okuyun sizin içinizden ‘sizin’ belediye başkanınız diyor. Okumanızı tavsiye ederim” dedi. CHP’li Demir, hesabından Serik’in AKP’li Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın rüşvet olayını ortaya çıkaran açıklamasını da paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.