Rüşvet kavgası yapan Bakan Ersoy bakın kimin kayınbiraderiymiş!

GÜNDEM 22.05.2020 - 01:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Rüşvet kavgası yapan Bakan Ersoy bakın kimin kayınbiraderiymiş!

Antalya Serik ilçesinde rüşvet kavgası yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 28 Şubat sürecinin figüranlarından ‘Sahte Şeyh’ Ali Kalkancı’nın kayınbiraderi olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Antalya Serik ilçesinde halkın tek denize girebildiği alanlar olan Kadriye ve Belek halk plajlarının yarısından fazlasını imar değişikliği yaparak otellere tahsis etme kararı alan ardından da 500 bin TL’lik rüşvet kavgasına giren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un 28 Şubat ile ilişkili olduğu vurgusunu ekonomist- yazar Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından şöyle yaptı: “Serikli hemşehrilerim soruyor. Turizm Bakanı M.N. Ersoy kimdir? Sayın Ersoy Antalya-Akseki- ‘Ormana’lıTahtakale tüccarı Ali Haydar Bey’in oğludur. Ormana-İbradı Osmanlıdan (1492) günümüze etkilidir. Gürkan Hacır’ın ‘Ma’amin’ ve ‘Masal’ kitaplarını okuyunuz.28 Şubat içinde Google bakınız.” KIZKARDEŞİ SAHTE ŞEYHLE EVLENMİŞ Kurtoğlu’nun 28 Şubat imasının ardından Bakan Ersoy’un kız kardeşi Emire Ersoy’un 28 Şubat döneminin önemli figüranlarından ‘Sahte şeyh’ olarak bilinen ve Fadime Şahin ile ilişkisiyle o dönemde ekranlarda boy gösteren Ali Kalkancı ile evli olduğu öğrenildi. Kalkancı’nın Bakan Ersoy’un kardeşi Emire Ersoy ile evli olduğu mahkeme beyanlarına da yansıdı. Emire Ersoy’un da 28 Şubat döneminde Aczmendi Şeyhi Müslüm Gündüz, Fadime Şahin ve Ali Kalkancı arasındaki ilişkiler nedeniyle adının öne çıktığı arşivlerde yer aldı.  
Antalya Serik ilçesinde rüşvet kavgası yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 28 Şubat sürecinin figüranlarından ‘Sahte Şeyh’ Ali Kalkancı’nın kayınbiraderi olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Antalya Serik ilçesinde halkın tek denize girebildiği alanlar olan Kadriye ve Belek halk plajlarının yarısından fazlasını imar değişikliği yaparak otellere tahsis etme kararı alan ardından da 500 bin TL’lik rüşvet kavgasına giren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un 28 Şubat ile ilişkili olduğu vurgusunu ekonomist- yazar Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından şöyle yaptı: “Serikli hemşehrilerim soruyor. Turizm Bakanı M.N. Ersoy kimdir? Sayın Ersoy Antalya-Akseki- ‘Ormana’lıTahtakale tüccarı Ali Haydar Bey’in oğludur. Ormana-İbradı Osmanlıdan (1492) günümüze etkilidir. Gürkan Hacır’ın ‘Ma’amin’ ve ‘Masal’ kitaplarını okuyunuz.28 Şubat içinde Google bakınız.”

KIZKARDEŞİ SAHTE ŞEYHLE EVLENMİŞ

Kurtoğlu’nun 28 Şubat imasının ardından Bakan Ersoy’un kız kardeşi Emire Ersoy’un 28 Şubat döneminin önemli figüranlarından ‘Sahte şeyh’ olarak bilinen ve Fadime Şahin ile ilişkisiyle o dönemde ekranlarda boy gösteren Ali Kalkancı ile evli olduğu öğrenildi. Kalkancı’nın Bakan Ersoy’un kardeşi Emire Ersoy ile evli olduğu mahkeme beyanlarına da yansıdı. Emire Ersoy’un da 28 Şubat döneminde Aczmendi Şeyhi Müslüm Gündüz, Fadime Şahin ve Ali Kalkancı arasındaki ilişkiler nedeniyle adının öne çıktığı arşivlerde yer aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.