Rüşvete suç duyurusu

GÜNDEM 30.06.2020 - 16:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Rüşvete suç duyurusu

Antalya’nın AKP’li Serik Belediyesi Başkanı Enver Aputkan’ın duyurduğu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’u sessiz kalmakla suçladığı ‘500 bin liralık rüşvet’ iddiasına ilişkin CHP’liler suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Suç duyurusunda bulunduktan sonra Antalya Adliyesi önünde  Antalya Adliyesi önünde CHP Milletvekilleriyle birlikte açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Rüşvet olayının peşini bırakmayacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Bu işin peşini bırakmayacağız” sözünü hatırlatan Bayar, “500 bin TL’lik rüşveti unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.   APUTKAN MÜFETTİŞ İSTEMİŞTİ Antalya Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un katıldığı toplantıda Kadriye ve Belek Beach Parklarıyla ilgili sorunu gündeme getirdiğini ve bakanların kendisine “İşletme sahiplerinden   500 bin lira alındı” dediğini açıklamıştı. Aputkan bakanları ‘önceki başkanın rüşvet aldığını bilmesine rağmen sessiz kalmakla’ suçlamış ve İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istemişti.  
Antalya’nın AKP’li Serik Belediyesi Başkanı Enver Aputkan’ın duyurduğu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’u sessiz kalmakla suçladığı ‘500 bin liralık rüşvet’ iddiasına ilişkin CHP’liler suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Suç duyurusunda bulunduktan sonra Antalya Adliyesi önünde  Antalya Adliyesi önünde CHP Milletvekilleriyle birlikte açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Rüşvet olayının peşini bırakmayacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Bu işin peşini bırakmayacağız” sözünü hatırlatan Bayar, “500 bin TL’lik rüşveti unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

 

APUTKAN MÜFETTİŞ İSTEMİŞTİ

Antalya Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un katıldığı toplantıda Kadriye ve Belek Beach Parklarıyla ilgili sorunu gündeme getirdiğini ve bakanların kendisine “İşletme sahiplerinden   500 bin lira alındı” dediğini açıklamıştı. Aputkan bakanları ‘önceki başkanın rüşvet aldığını bilmesine rağmen sessiz kalmakla’ suçlamış ve İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istemişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.